Singurul candidat pentru postul de director al Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia” a picat concursul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ateneul Popular Focşani
Ateneul Popular Focşani

La celelalte două instituţii de cultură din subordinea Consiliului Local Focşani, Ansamblul Folcloric Ţara Vrancei şi Teatrul Municipal, actualii directori au luat note mari.

După aproape trei ani de funcţionare cu conducere interimară, timp în care s-au perindat la şefie trei directori, Ateneul Popular are toate şansele să-şi desfăşoare activitatea fără un director plin.

Asta după ce la concursul de proiecte de management organizat zilele trecute singurul aspirant la funcţia de director nu a reuşit să treacă mai departe după analizarea dosarului său. 

Numele acestuia este ţinut la secret de Primăria Focşani, cea care a organizat concursul, însă din informaţiile noastre nu este vorba despre actualul manager interimar, Ionuţ Drilia.

De altfel, de destinele instituţiei de cultură se ocupă şi Marilena Şerbănuţ, consiliera personală a primarului Cristi Misăilă.

În ce priveşte celelalte două instituţii culturale din subordinea Consiliului Local Focşani, Ansamblul Folcloric Ţara Vrancei şi Teatrul Municipal, aici directorii în funcţie, Maria Murgoci şi Sorin Francu, şi-au susţinut noul proiect de management, ambii fiind notaţi cu 9,50.

concurs ateneu

Vă mai recomandăm:

Directori schimbaţi pe bandă rulantă la Ateneul Popular. Cine este cel de-al patrulea manager din ultimii doi ani

Primarul Cristi Misăilă a rechemat-o la post pe Marilena Şerbănuţ. Pe cine a numit la conducerea Ateneului Popular

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite