Primarul Cristi Misăilă a rechemat-o la post pe Marilena Şerbănuţ. Pe cine a numit la conducerea Ateneului Popular

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Misăilă şi Marilena Şerbănuţ
Cristi Misăilă şi Marilena Şerbănuţ

Marilena Şerbănuţ s-a aflat la direcţiunea Ateneului Popular, ca interimar, de la 1 ianuarie 219 şi până în prezent.

Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia are începând din 15 ianuarie un nou director interimar, în persoana Anişoarei Piţu, profesor de limba şi literatura română la Şcolala "Duiliu Zamfirescu" din Focşani.

Anişoara Piţu o înlocuieşte pe Marilena Şerbănuţ, care a ajuns în acest post chiar în prima zi a anului trecut, după ce i-a expirat mandatul de director lui Valentin Gheorghiţă.

Mutarea făcută de primarul Cristi Misăilă surprinde, întrucât nu a existat eveniment la Ateneul Popular în care edilul să nu-şi laude protejata pentru manifestările pe care le organizează. Anişoara Piţu şi Marilena Şerbănuţ au stat una lângă alta la manifestarea dedicată poetului Mihai Eminescu, din piaţeta de la Teatru (foto).

pitu

"Calitatea profesională şi umană a doamnei Anişoara Piţu, realizările şi experienţele de valoare au fost elementele cheie pentru propunerea înfăptuită. Interimatul doamnei Marilena Şerbănuţ finalizându-se, conform temeiului legal, aceasta a revenit la funcţia anterioară, în cadrul Cabinetului Primarului Municipiului Focşani, continuându-şi atribuţiile în domeniile educaţie şi cultură la nivel de municipiu. Urăm succes noului manager şi asigurăm toţi focşănenii că şi în această formulă vom continua şi vom dezvolta proiecte în sprijinul şi către nevoile comunităţii, în domeniul cultural şi nu numai", anunţă primarul Cristi Misăilă într-un comunicat de presă.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite