Primarul Cristi Misăilă a numit-o pe consiliera sa personală director al Ateneului Popular. Valentin Gheorghiţă, trimis în şomaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marlena Şerbănuţ
Marlena Şerbănuţ

Marlena Şerbănuţ a fost numită prin decizie a primarului în chiar prima zi lucrătoare a acestui an, urmând să conducă instituţia ca interimar.

Marlena Şerbănuţ, consiliera personală a primarului Cristi Misăilă, este noul director interimar al Ateneului Popular din Focşani.

Aceasta a fost numită prin decizie, de către primarul Cristi Misăilă, care consideră că mandatului celui care a condus Ateneul Popular până acum, Valentin Gheorghiţă, a expirat pe 31 decembrie. Vineri, la ora 12.00, urma să abă loc prima şedinţă a noului director cu angajaţii Ateneului Popular.

Marilena Şerbănuţ este membră a PSD, în trecut a fost voluntar al Bibliotecii Judeţene, iar în Primăria Focşani a avut rolul de comunicator al edilului. Practic, noul consilier îi scrie primarului comunicatele care ajung ulterior la presă sau pe paginile de Facebook ale Primăriei Focşani sau ale primarului.

Din informaţiile noastre, Valentin Gheorghiţă ar fi contestat în instanţă această decizie, la fel cum a contestat şi rezultatul concursului pe care l-a susţinut în toamna anului trecut, concurs în urma căruia a fost declarat respins. Interesant este că Valentin Gheorghiţă nu are post rezervat în Ateneul Popular, astfel că se poate spune că a fost trimis direct în şomaj de primarul Cristi Misăilă.

Valentin Gheorghiţă a repurtat în luna decembrie o primă victorie în instanţă în faţa primarului Cristi Misăilă şi a Primăriei Focşani, după ce instanţa i-a admis cererea şi a dispus suspendarea executării actului din 5 noiembrie, privind rezultatul final al concursului pentru funcţia de manager al Atenului Popular, rezultat nefavorabil.

Între timp, Primăria Focşani a reluat procedurile pentru concursul de proiecte de management pentru Ateneul Popular "Maior Gheorghe Pastia" Focşani.  Conform anunţului de pe site-ul Primăriei, proiectele de management trebuiau depuse până pe data de 3 ianuarie, iar în perioada 4-8 ianuarie 2019 ar trebui să aibă loc selecţia dosarelor. Nu ştim însă dacă această procedură va mai fi respectată, după decizia instanţei, favorabilă lui Valentin Gheorghiţă.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite