Dezvăluiri șocante în cazul Caracal: două decese la câteva luni distanță

0
Publicat:

Apar informații bizare în cazul Caracal. O singură persoană din cele trei blestemate de Gheorghe Dincă se mai află în viață. Este vorba despre Carmen Obârșanu care face dezvăluiri șocante. Aceasta spune că Dincă ar fi aruncat vorbe grele asupra celor pe care îi consideră vinovați de condamnarea sa.

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare FOTO Adevărul
Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare FOTO Adevărul

„Știu sigur că Dincă m-a blestemat pe mine, pe judecătoarea cazului, Diana Cotoi, și pe unul dintre avocații săi din oficiu, Marian Voinea. A aruncat vorbe grele peste noi și ne-a blestemat să murim în chinuri grele. Personal, nu cred în blesteme, dar doi dintre cei blestemați s-au stins deja”, a declarat Carmen Obârșanu, exclusiv pentru Impact.ro.

Deși spune că nu se teme de blesteme, Carmen Obârșanu a dezvăluit că două dintre persoanele vizate au murit la câteva luni distanță.

Judecătoarea Diana Cotoi, care a lucrat în dosarul Caracal, a murit la sfârșitul lunii aprilie, fiind înmormântată în satul natal, Pojogeni, din Târgu Cărbunești. Era cunoscută cu probleme cardiace. Cu puțin timp înainte de deces, aceasta se pensionase.

Marian Voinea, cel de-al patrulea avocat din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a murit la sfârșitul anului trecut, arată sursa citată. Se pare că avocatul, originar din Slatina, avea, la rândul său, probleme cu inima, care i-au grăbit sfârșitul.

S-a pocait în închisoare

În luna februarie 2023, ucigașul Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu s-a pocăit în închisoare. Vestea a fost dată chiar de membrii asociației penticostale „Misiunea Family to Family“, condusă de omul de afaceri Mike Olari. 

Pe data de 19 Februarie când a avut loc un botez Nou Testamental în Penitenciarul din Craiova, a trebuit să cedăm și să-l primim și pe el, împreună cu alte 7 persoane în apa botezului. Nu am cedat din cauza insistențelor lui, fiindcă el, bazat pe cazul tâlharului de pe cruce, care nu a fost botezat și totuși Isus l-a primit în RAI", a spus Mike Olari după ce a făcut anunțul.

Surse din Penitenciarul Craiova au povestit pentru Adevărul ce s-a întâmplat în ziua botezului: „Penticostalii s-au pregătit pentru acel moment. Nu este prima dată când se întâmplă un astfel de eveniment la noi. Dar, de data aceasta, parcă pregătirile au fost mai atent făcute. Dincă a fost îmbrăcat complet în alb, ca și ceilalți deținuți care au fost botezați. L-au băgat într-o piscină gonflabilă și i-au cântat la chitară".

Pedeapsă de 30 de ani

Gheorghe Dincă, de 70 de ani, este acuzat că a răpit două tinere, pe Luiza Melencu (18 ani la data dispariției -14 aprilie 2019) și Alexandra Măceșanu (15 ani, dispărută în 24 iulie 2019), pe care ulterior le-a violat și ucis, cadavrele fetelor fiind arse într-un incinerator improvizat în curtea casei.

Dosarul a fost trimis în ianuarie 2022 în judecată de către DIICOT, iar în 23 septembrie 2022 Tribunalul Olt a pronunțat sentința prin care îl condamnă pe Gheorghe Dincă la 30 ani de închisoare și plata unor despăgubiri către rudele victimelor în valoare de peste 700.000 euro.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite