VIDEO Nereguli grave descoperite de Protecţia Consumatorilor pe plajele şi în unităţile alimentare din staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini din spaţiile de alimentaţie publică FOTO OPC
Imagini din spaţiile de alimentaţie publică FOTO OPC

O acţiune de control a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor a vizat plajele şi punctele de alimentaţie publică din staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa a desfăşurat mai mule acţiuni de control în Eforie Nord şi Eforie Sud, care au vizat zonele de faleză cu impact major asupra consumatorului, cât şi puncte de alimentaţie publică.

Horia Constantinescu, şeful CJPC, a spus că majoritatea plajelor erau ocupate de şezlonguri pe o suprafaţă de peste 70% prevăzuţi de lege, iar activitatea din mai multe puncte de alimentaţie publică a fost oprită ca urmare a deficienţelor majore constatate.

„Din zece puncte de alimentaţie publică controlate, opt au fost oprite. Comisariatul Constanţa a propus Autorităţii introducerea cazierului contravenţional, aşa cum l-am numit noi, pentru abateri repetate ale agentului economic. În felul acesta, dacă vedem în registrul unic de control abateri repetate putem considera că este vorba de îndărătnicie şi faptul că nu doreşte să-şi respecte consumatorul“, a spus Horia Constantinescu. 

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Meniul zilei la două restaurante: gândaci, murdărie şi mâncare expirată. Protecţia Consumatorilor le-a închis temporar

VIDEO Saga închiderii Terasei Zorba din Neptun: plasa de muşte şi dintele spart al şefului OPC Constanţa

Control OPC în Eforie

ConstanţaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite