VIDEO Meniul zilei la două restaurante: gândaci, murdărie şi mâncare expirată. Protecţia Consumatorilor le-a închis temporar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa au decis închiderea temporară a două restaurante.

Controlul comisarilor Protecţiei Consumatorilor a scos la iveală o serie de nereguli la restaurantul şi terasa „D'aqua Dolce”, din Constanţa, respectiv, Mamaia.

Conform CJPC, neregulile constau în: marfă expirată, marfă depozitată neconform, proceduri nesigure ce pun în pericol sănătatea, precum şi prezenţa gândacilor în bucătărie.

La terasa din staţiunea Mamaia a fost aplicată o amendă de 15.000 de lei şi au fost dispuse măsuri de încetare practici comerciale incorecte. Terasa va fi închisă temporar.

La restaurantul din Constanţa, comisarii CJPC au aplicat o amendă de 10.000 de lei şi au dispus oprirea temporară a activităţii.

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Restaurantul din Costineşti unde 10 oameni s-au simţit rău după ce au mâncat a fost închis de Protecţia Consumatorilor şi amendat cu 35.000 de lei

VIDEO Saga închiderii Terasei Zorba din Neptun: plasa de muşte şi dintele spart al şefului OPC Constanţa

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite