Vânzarea de plăceri, afacere de familie. Constănțean arestat preventiv după ce și-a ajutat soția să se prostitueze. Cum operau cei doi

0
Publicat:

Un caz bizar de proxenetism a ieșit la iveală la Constanța, unde un bărbat este suspectat că și-a ajutat soția să practice această „meserie”. El a fost plasat în arest preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

Soțul se ocupa de anunțuri și găsirea clienților FOTO Arhivă
Soțul se ocupa de anunțuri și găsirea clienților FOTO Arhivă

Cazul a fost adus în atenția publicului de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Potrivit informațiilor furnizate de aceștia, bărbatul, identificat ca T.D.I., este suspectat că, începând din octombrie 2021 și până în prezent, i-ar fi facilitat soției sale practicarea prostituției.

Soțul se ocupa de promovare

Concret, el ar fi fost implicat în postarea de anunțuri privind serviciile sexuale ale soției sale pe diverse site-uri, notează Ziua de Constanța. Mai mult decât atât, el ar fi efectuat plăți pentru promovarea acestor anunțuri și ar fi însoțit-o pe soția sa în timpul deplasărilor către diferiți clienți.

În același context, procurorii susțin că bărbatul ar fi obținut avantaje financiare semnificative din prostituția practicată de soția sa și ar fi exercitat un control asupra câștigurilor obținute de aceasta.

Bărbatul, în arest preventiv

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a acceptat propunerea procurorului de caz și a dispus luarea măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, între 18 octombrie 2023 și 16 noiembrie 2023.

„Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție“ - au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite