Tânără care practica prostituția în Alba Iulia, bătută cu sălbăticie de iubitul proxenet. Cum a fost salvată de poliție

0
Publicat:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a prezentat detalii despre un caz de agresiune la care a fost supusă o femeie care practica prostituția. Agresorul, care era și proxenetul femeii, a fost arestat preventiv.

Femeia agresată era concubina proxenetului FOTO Adevărul
Femeia agresată era concubina proxenetului FOTO Adevărul

Marți, 19 septembrie, bărbatul din Cisnădie (Darius B.) a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la cererea procurorilor. Cazul a fost descoperit după o intervenție în forță a polițiștilor și jandarmilor din Alba Iulia, într-un apartament, în urma unui apel la 112, în noaptea de 18 spre 19 septembrie.

Potrivit procurorilor, începând cu luna mai, anul 2022, persoana vătămată F. și inculpatul B. se află într-o relație de concubinaj.

De aproximativ 1 an de zile, (perioada septembrie 2022 – septembrie 2023) victima a practicat prostituția pe raza mai multor localități din țară, cum ar fi Satu Mare, Bistrița Năsăud, Deva și Alba Iulia, aceasta activitate fiind înlesnită de către inculpat prin aceea că asigura transportul între locații și asigura protecția, stând în altă cameră în timp ce persoana vătămată întreținea relații sexuale contra cost cu diferite persoane.

De asemenea, în perioada de timp în care persoana vătămată a practicat prostituția, inculpatul a obținut foloase de natură patrimonială de pe urma acestei activități, în sensul că o parte din sumele de bani încasate rămâneau la acesta. Împreună cu aceasta., mai practica prostituția și o altă femeie (M.), iar ultima locație în care cele trei persoane au fost înainte de Alba Iulia a fost Deva.

Din municipiul Deva în municipiul Alba Iulia, transportul a fost asigurat de către inculpatul B., cu autoturismul ce îi aparține. În Alba Iulia cele două persoane au practicat prostituția timp de aproximativ nouă zile într-un apartament situat pe bld. Transilvaniei.

Țipete de durere în interiorul apartamentului

„La data de 19.09.2023, în jurul orei 2:00, pe fondul pierderii unei sume importante de bani la jocurile de noroc, inculpatul B. s-a întors din oraș în apartamentul în care persoana vătămată F. practica prostituția, moment în care a început să o lovească cu pumnii și picioare în zona feței și a corpului.

De asemenea, acesta a lovit-o pe persoana vătămată cu capul de perete. În urma actelor de agresiune persoana vătămată a suferit leziuni a căror gravitate a fost evaluată printr un număr de 20 – 25 de zile îngrijiri medicale. Ulterior, inculpatul și-a îndreptat atenția către persoana vătămată M. și soțul acesteia, A., și le-a cerut acestora să iasă afară din apartament.

În momentul în care cele două persoane părăseau apartamentul, inculpatul le-a lovit, respectiv pe persoana vătămată M. a lovit-o cu pumnul în zona feței (cauzându-i leziuni a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 2-3 zile îngrijiri medicale), iar pe persoana vătămată A. cu pumnul în zona coastelor”, se precizează în comunicatul procurorilor.

După ce i-a scos afară pe cei doi soți, bărbatul a închis ușa cu cheia și a continuat să exercite acte de agresiune asupra concubinei sale, aceasta fiind auzită cum țipă de durere din interiorul apartamentului.

„Astfel cum rezultă din declarația persoanei vătămate F., inculpatul i-a cerut să nu părăsească apartamentul, iar aceasta, de frică, s-a conformat și nu a încercat să iasă afară. De asemenea, din aceeași declarație mai rezultă faptul că persoana vătămată a rămas în apartament pentru o perioadă de aproximativ 30 de minute, până la sosirea organelor de poliție”, se mai susține în comunicat.

După sosirea polițiștilor la fața locului, oamenii legii i-au solicitat inculpatului să deschidă ușa și, întrucât acesta nu s-a conformat, s-a procedat la chemarea unui echipaj de pompieri în sprijin, cu ajutorul cărora s-a reușit forțarea ușii de acces.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite