Percheziții la cluburi de striptease de fițe din București și Constanța. Suspiciuni de proxenetism

0
Publicat:

Procurorii DIICOT fac, duminică, percheziții la proprietarii și administratorii unor cluburi de striptease de fițe din București și Constanța, fiind suspiciuni că tinerele care dansau în respective localuri ai fi practicat prostituția.

Percheziții la patronii unor cluburi de stripease. Foto: diicot.ro
Percheziții la patronii unor cluburi de stripease. Foto: diicot.ro

Cele 17 percheziții au loc la domiciliile unor persoane, dar și la sedii de firme și la localurile vizate. Faptele investigate sunt de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism.

"S-a reținut că, începând cu anul 2017, pe raza municipiilor București și Constanța s-a constituit și acționează un grup infracțional organizat în scopul comiterii infracțiunii de proxenetism în cadrul unor cluburi de noapte, unde mai multe femei angajate ca dansatoare tip streaptease practică prostituția.

Liderul grupului, alături de alți trei membrii, coordonează și monitorizează activitatea de prostituție, asigură cazarea tinerelor și condițiile necesare practicării prostituției prin punerea la dispoziție de camere în cadrul cluburilor, asigură prin intermediul agenților de pază angajați, protecție fizică tinerelor determinate să practice prostituția, colectează în folos propriu sumele de bani obținute din activitatea infracțională în baza înțelegerilor prealabile cu tinerele determinate să practice prostituția și oferă comisioane în bani persoanelor ( în special taximetriști) care aduc clienți în vederea întreținerii de relații sexuale contra cost cu fetele angajate în cadrul cluburilor",  transmite DIICOT.

Peste 20 de persoane vor fi duse la audieri. 

Potrivit surselor Adevărul, este vorba despre mai multe cluburi cu acelaşi acţionariat, vizaţi fiind atât patronii, cât persoane din zona administrativă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite