Traficant de droguri cu viață luxoasă, arestat preventiv. Vindea minorilor un gram cu 100 de lei VIDEO

0
Publicat:

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Alba a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Bărbatul vindea droguri inclusiv minorilor cu 100 de lei gramul.

Tânărul a fost arestat preventiv FOTO captură video TikTok
Tânărul a fost arestat preventiv FOTO captură video TikTok

Pentru documentarea cazului, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat șase percheziții domiciliare, în județele Alba și Cluj.

„Din cercetări a rezultat că, în perioada 2022 – 2023, un tânăr, de 27 de ani, din comuna Cergău, județul Alba, ar fi deținut, oferit cu titlu gratuit și vândut droguri de risc și mare risc mai multor consumatori din județul Alba, inclusiv minori, cu precădere în zona municipiului Blaj, pentru suma de 100 de lei pentru un gram.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 20 de grame de substanță cristalină, despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi droguri de mare risc, cântare electronice, telefoane mobile, două dispozitive de mărunțit și 1.700 de lei”, a transmis, sâmbătă, BCCO Alba Iulia.

Tânărul bănuit de trafic de droguri a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, pentru audieri, iar față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Alte 22 de persoane au fost audiate în calitate de martor. Vineri, 13 octombrie 2023, traficantul Ionatan B. a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului B. Ionatan, aflat în Centrul de Reținere ți Arestare Preventivă Alba, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată, (...) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.10.2023 și până în data de 11.11.2023 inclusiv. Respinge cererea inculpatului privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, se precizează în minuta încheierii de la Tribunalul Alba.

Pe rețelele de socializare, tânărul afișează o viață luxoasă, cu excursii și mașini scumpe.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite