Un șofer cu BMW a făcut drifturi sub nasul polițiștilor locali, în centrul Constanței. „Nu putem să ne angrenăm în urmăriri pentru trei piruete“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer cu BMW a făcut drifturi chiar sub nasul polițiștilor locali, în centrul orașului Constanța, pe Bulevardul Tomis. Filmulețul a fost publicat apoi pe pagina de Instagram „Constanta Vibe“. Fapta a rămas nesancționată.

Un șofer din Constanța a fost filmat în timp face drifturi chiar în fața a două echipaje de la Poliția Locală, staționate în centrul orașului, conform Constanța TV.

În imaginile surprinse se vede cum șoferul unei mașini marca BMW intră în intersecție și, în loc să vireze spre dreapta, face drifturi chiar în fața a două mașini de la Poliția Locală.

BMW-ul nu este oprit de oamenii legii
BMW-ul nu este oprit de oamenii legii

Pe fundalul videoclipului se aude piesa „Fuk Da Police" a celor de la N.W.A, realizată cu scopul unui protest împotriva abuzurilor din anii 1980, făcute de poliția americană împotriva persoanelor de culoare. 

Filmulețul a fost publicat apoi pe pagina de Instagram „Constanta Vibe“.

„Nu putem să ne angrenăm în urmăriri prin oraș pentru trei piruete“

Conform declarațiilor lui Ionuț Dumitru, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Constanța, evenimentul a avut loc în sezonul de iarnă trecut, fapt demonstrat de autoturismele Logan care se aflau în dotarea Poliției Locale Constanța.

„La momentul respectiv, nu s-a identificarea numărului de înmatriculare al mașinii, nu s-a reușit oprirea ei în trafic și nici nu s-a putut identifica respectivul conducător auto. Prin urmare, fapta a rămas nesancționată“, spune Ionuț Dumitru. El mai reclamă și faptul că filmarea nu este completă, dar recunoaște și faptul că angajații Poliției Locale au fost nepăsători.

Întrebat cum trebuia să reacționeze oamenii legii care au fost martori la astfel de evenimente periculoase, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale a spus că „nu putem să ne angrenăm în urmăriri prin oraș pentru trei piruete“.

Dacă era prins, șoferul primea o amendă contravențională al cărui cuantum, stabilit printr-o hotărâre a Consiliului Local Constanța, variază între 1.000 – 1.500 de lei.

De regulă, șoferii vitezomani obișnuiau să facă drifturi în stațiunea Mamaia în extrasezon, întrucât circulația este redusă, sau în parcarea din Portul Tomis.

Şoferii care fac drifturi ilegale îşi pun în pericol viaţa, dar şi pe a celor din jur, pentru că aceste manevre atrag întotdeauna mulţi curioşi ce pot deveni cu uşurinţă victime.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite