S-a cântat imnul României în Ungaria la etapa internațională de drift

0
Publicat:

Natalia Iocsak (19 ani) a încheiat pe primul loc în clasamentul feminin și pe 3 la clasa Semi Pro, în timp ce Bogdan Pădurariu a încheiat în Top 4 la divizia Pro în etapa care a avut loc pe circuitul Rabocsring din Ungaria și a reunit patru campionate, cu 102 piloți din 15 țări.

Imagini spectaculoase, spre bucuria spectatorilor. FOTO: RODRIFT
Imagini spectaculoase, spre bucuria spectatorilor. FOTO: RODRIFT

Pe locul 2 în calificări, Natalia, la bordul unui model BMW e46 de 450 de cai putere, i-a învins în battle-uri pe Andras Kiss (Top16) și Martin Szucsko, pierzând în semifinale cu Miklos Ricsi. În finala mică, românca l-a învins pe Barnabas Bognar. În total 39 de concurenți au fost prezenți la Semi Pro.

La divizia piloților profesioniști, victoria i-a revenit polonezului Eryk Goczal, care l-a învins în battle-ul final pe ucraineanul Alex Golovnya. Acesta din urmă trecuse în semifinale de Bogdan Pădurariu, de altfel singurul român care a ajuns în Top 4. În top 16 s-au mai oprit Cătălin Trifan, Kovacs Karoly Levente și Gabi Imre jr.

În total, RoDrift a participat cu aproximativ 30 de piloți din campionatul intern organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Ultimele două etape vor avea loc pe circuitul Motor Ring din Mureș și pe Motor Park din Adâncata.

După primele trei runde, Radu Moise rămăne lider autoritar al Campionatului Național de Drift, iar o victorie în Mureș îi poate asigura, în premieră, titlul de campion după 14 ani de carieră. Acesta e urmat în clasament de Miklos Laszlo, Sorin Ene și Gabi Imre jr.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite