Spațiile de servicii de pe Autostrada Soarelui (A2) - kilometrul 206, închise pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spațiile de servicii de pe Autostrada Soarelui (A2) vor fi închise joi, 29 decembrie 2022, între orele 9.00 – 17.00, din cauza unor lucrări pe care le va efectua Enel Distribuție Dobrogea.

Lucrări pe A2 FOTO: DRDP Constanța
Lucrări pe A2 FOTO: DRDP Constanța

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța (DRDP) transmite că, „având în vedere anunțul Enel Distribuție Dobrogea S.A. privind efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor electrice, în ziua de 29 decembrie 2022, între orele 9.00 – 17.00, se va întrerupe alimentarea cu energie electrică a locului de consum situat pe Autostrada A2, între Medgidia – Constanța.”

C.N.A.I.R. – D.R.D.P. Constanța informează participanții la trafic că, în intervalul menționat, nu vor fi funcționale spațiile de servicii de pe Autostrada A2, de la kilometrul 206, pe ambele sensuri de mers (București-Constanța și Constanța-București).

Participanții la trafic pot utiliza spațiile de servicii de la: kilometrul 196+940, sensul București – Constanța și kilometrul 196+440, sensul Constanța – București.

De asemenea, CNAIR a ridicat, cu patru zile înainte de Crăciun, restricțiile de circulație instituite pe Podul peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2.

Pentru execuția lucrărilor de reabilitare, începând cu data de 19.09.2022 circulația autovehiculelor a fost închisă pe sensul deplasare Constanța – București (calea II, km 147+015 – km 144+235), traficul desfășurându-se deviat, în ambele direcții, pe benzile destinate sensului București - Constanța (calea I).

Printre lucrările de reabilitare executate regăsim: înlocuirea hidroizolației și a straturilor căii, înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor, înlocuirea parapetului pietonal și direcțional, înlocuirea căii pe trotuare și a dalelor de trotuar, reparații la dalele de conlucrare dintre grinzile de beton armat precomprimat”, transmite CNAIR.

Reamintim și faptul că lucrările au fost suspendate pe perioada sezonului estival, pentru a nu îngreuna circulația turiștilor care se deplasau către stațiunile de pe litoralul Mării Negre.

Lucrările vor fi reluate în primăvara anului viitor în funcție de condițiile meteorologice.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite