Motivul pentru care un bărbat din Năvodari a stat patru ore pe un releu și a amenințat că se sinucide VIDEO

0
Publicat:

Mobilizare de forțe în orașul Năvodari, din județul Constanța, după ce un bărbat a amenințat, timp de aproximativ patru ore, că se va sinucide. Acesta se urcase pe un releu, aflat la mai bine de 20 de metri înălțime și spunea că se va arunca în gol. Omul nu este la prima faptă de acest fel.

Bărbat care amenință că se sinucide SURSA Ziua de Constanța
Bărbat care amenință că se sinucide SURSA Ziua de Constanța

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, este cunoscut ca fiind cu antecedente penale și nu este nici la prima sa tentativă de sinucidere. Locul pe care l-a ales, de această dată, a fost o antenă, aflată în imediata apropiere a primăriei Năvodari. De la 20 de metri înălţime, omul și-a strigat, în gura mare, nemulțumirile.

Bărbatul este supărat că a rămas fără loc de muncă

Motivul supărării individului este faptul că nu mai are un loc de muncă. El ar fi scandat că vrea să vină directorul de la societatea de unde a fost dat afară, pentru a purta o discuție. Mai mult decât atât, locul ales a fost unul strategic, întrucât bărbatul ar fi supărat și pe primarul localității. Potrivit presei locale, în urmă cu o săptămână, el l-ar fi abordat pe edil pentru a-i cere să muncească în instituție.

În încercarea de-al face pe bărbat să coboare de la înălțime, la fața locului s-au mobilizat pompieri, un echipaj al Ambulanţei, precum şi poliţişti alături de un negociator.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Dobrogea' au fost solicitaţi în cursul acestei zile, în jurul orei 13:40, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, să intervină în oraşul Năvodari, în cazul unei persoane care ameninţa că se aruncă de pe un releu. Bărbatul se afla la o înălţime de peste 20 de metri. La faţa locului au fost alocate o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autoscară precum şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. În sprijin au sosit şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa cu un negociator., a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Oana Manoilă.

Bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost condus la sediul poliţiei oraşului Năvodari.

Omul are antecedente penale

Individul ar fi un adevărat „veteran” al unor astfel de practici. Potrivit martorilor, cu ani în urmă a vrut sa se sinucidă din dragoste. Mai exact și-ar fi bătut un cui în cap și a amenințat că se arunca de pe Casa de Cultură. Și tot cuie în cap și-ar fi bătut și în timp ce se afla în pușcărie.

El a comis mai multe tâlhării, motiv pentru care, în anul 2008, se afla la Penitenciarul Poarta Albă, unde avea de ispăşit 6 ani de închisoare. Era inclus într-un program în care avea destulă libertate, ocupându-se de treburi gospodăreşti, dar, cum a fost implicat într-un scandal cu un alt deţinut, a fost pus să stea numai în celulă. S-a certat și cu angajaţii penitenciarului, după care și-a bătut de vreo patru ori cuie în cap, și a fost dus, de urgență, la spital.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite