O tânără de 36 de ani a fost găsită moartă în locuința din Năvodari. Tânăra se despărțise de iubit de câteva luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 36 de ani a fost găsită moartă în locuința sa din orașul Năvodari. Autoritățile au fost alertate după ce tânăra nu a mai răspuns la telefon de câteva zile.

Oamenii legii au descoperit cadavrul tinerei Arhivă Adevărul
Oamenii legii au descoperit cadavrul tinerei Arhivă Adevărul

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 36 de ani, din orașul Năvodari nu a mai putut fi contactată de câteva zile.

La locul sesizării s-au deplasat polițiștii, dar și pompierii, care au deblocat ușa apartamentului femeii. În interiorul locuinței, aceasta a fost găsită decedată.

La fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliști.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului, conform IPJ Constanța.

Tânăra a fost găsită încuiată în casă, iar cheia era pe dinăuntru. Oamenii legii care au sosit la fața locului nu cred că este vorba de o crimă, dar până la finalizarea necropsiei nimeni nu se pronunță.

Cele care au alertat autoritățile sunt rudele ei, din Ialomița, care, văzând că nu răspunde la telefon de mai multe zile, au alertat autoritățile.

Martorii spun că tânăra era în depresie, după ce se despărțise de iubit în urmă cu câteva luni și obișnuia să consume alcool.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite