Un turist a vrut să se sinucidă de Crăciun, la Brașov. A amenințat că se aruncă de la etajul camerei de hotel VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat care se certase cu concubina a ieșit pe fereastra camerei de hotel din Brașov, situate la etajul al șaselea și a amenințat că se sinucide. Polițiștii au sosit imediat și l-au convins să renunțe.

Un bărbat a amenințat că se aruncă de la fereastra unui hotel din Brașov FOTO Poliția Română
Un bărbat a amenințat că se aruncă de la fereastra unui hotel din Brașov FOTO Poliția Română

Polițiștii brașoveni nu au avut liniște în noaptea dintre cele două zile în care am sărbătorit Crăciunul. La un hotel din Brașov, una din persoanele cazate în unitate a amenințat că se aruncă de la etaj și se sinucide.

Poliția Brașov a fost sesizată la data de 25.12.2022, în jurul orei 03:20, cu privire la faptul că o persoană ce se află cazată într-o unitate hotelieră din municipiul Brașov amenință că se va arunca în gol de la fereastra etajului cu numărul șase. La fața locului au fost direcționate, de îndată, mai multe forțe operative aparținând M.A.I., între care și doi polițiști, negociatori în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Brașov”, a precizat agentul șef principal Daniel Zotea, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

După câteva minute de discuții cu angajații hotelului și alte persoane din unitate, polițiștii au aflat care era cauza tentativei de sinucidere.

Din documentarea incidentului s-a stabilit că persoana în cauză se afla cazată în unitatea hotelieră împreună cu familia și, pe fondul unor discuții în contradictoriu, i-a spus concubinei că se va sinucide, fapt pentru care a ieșit la balcon, a escaladat balustrada imobilului și s-a poziționat pe pervazul exterior al acestuia, situat la o înălțime de aproximativ 20 de metri față de nivelul solului, simulând desprinderea și precipitarea din acel loc”, a mai explicat Daniel Zontea.

Cei doi negociatori ai Poliției Brașov au stat de vorbă cu bărbatul și au reușit să gestioneze cu bine situația.

Intervenția celor doi polițiști negociatori - care s-a desfășurat pe parcursul a mai multor ore - alături de celelalte forțe angrenate a făcut că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, să fie convins să renunțe la acțiunea sinucigașă și să coboare în siguranță”, a încheiat Daniel Zontea.

După incident, bărbatul a fost preluat și evaluat de personal medical de specialitate și, în scop preventiv, după externare, a fost condus la o unitate de poliție, unde a beneficiat de consiliere. 

Imagini filmate de polițiști în timpul acțiunii de negociere

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite