Tânăr din Dâmbovița reținut pentru că a amenințat un elev cu un cuțit, chiar în curtea liceului VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din localitatea dâmbovițeană Costeștii din Vale, a fost reținut de poliție pentru că a amenințat un elev cu un cuțit, chiar în curtea unui liceu din Titu.

Tânărul a fost reținut FOTO Arhivă
Tânărul a fost reținut FOTO Arhivă

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Costeștii din Vale. Acesta este cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii si linistii publice și portul fără drept de obiecte periculoase”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Bărbatul ar fi pătruns în curtea unui liceu din orașul Titu, unde ar fi amenințat cu un cuțit un minor, elev al unității de învățământ.

Agresorul a fost reținut pentru că a amenințat un elev cu un cuțit - IPJ Dâmbovița

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz. Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, mai spun oamenii legii.

Mamă cu doi copii, terorizată de fostul bărbat

O femeie în vârstă de 27 de ani trăieşte un coşmar cu fostul bărbat, cu care are doi copii. Victima este ameninţată, înjurată şi lovită de acesta, care locuieşte lângă ea. În zadar femeia sună la poliţie. Oamenii legii i-au dat mai multe interdicţii, dar bărbatul umblă liber.

Femeia în vârstă de 27 de ani, din Serdanu, o localitate de lângă Titu, judeţul Dâmboviţa, s-a despărţit de fostul bărbat în urmă cu un an, după 11 ani de relaţie. Are împreună cu el doi copii, în vârstă de 2 ani, respectiv 9 ani.

Femeia spune că trăieşte un coşmar. Fostul soţ, care locuieşte chiar lângă ea, o ameninţă, o înjură şi o loveşte. Dovadă stau imaginile filmate chiar de ea. Victima a obţinut acum un an a obţinut un ordin de protecţie împotriva băratului, dar acesta l-a încălcat.

Ea a încercat să aplaneze conflictul, i-a lăsat şi copiii ca să nu mai aibă scandal cu el, dar în zadar. Ultima dată, bărbatul a intrat peste ei în curte şi i-a bătut atât pe ea, cât şi pe tatăl ei.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite