Toți membrii unei familii s-au sinucis după ce au făcut un pact. Ce scrisori au lăsat în urmă

0
Publicat:

Fiica, mama și tatăl, oameni religioși, au fost găsiți împușcați mortal în curtea casei lor din Pennsylvania. Ei s-au omorât pe rând, ca parte a unui pact de crimă și sinucidere încheiat cu câteva luni înainte.

FOTO Profimedia
FOTO Profimedia

Morgan Daub, în vârstă de 26 de ani, și părinții ei, James Daub, 62 de ani, și Deborah Daub, 59 de ani, au lăsat notițe detaliate în care explicau că au luat "decizia comună" de a-și pune capăt vieții împreună pe 24 ianuarie, după ce Morgan le-a spus părinților ei că dorește să se sinucidă, a declarat Departamentul de Poliție din West Manchester Township într-un comunicat, scrie nypost.com.

Poliția a descoperit cadavrele celor trei în locuința lor din York în dimineața zilei de 25 ianuarie, în timp ce răspundea la o verificare a bunăstării. Un vecin a declarat poliției că a auzit trei împușcături care au răsunat în succesiune rapidă chiar înainte de miezul nopții.

Familia a lăsat mai multe documente scrise care detaliază călătoria lor, datând de cel puțin nouă luni, au spus polițiștii.

Potrivit documentelor scrise de Deborah, ea și Morgan plănuiseră inițial să se sinucidă împreună și să-l lase pe James în urmă. Într-o notă din aprilie 2022, ea scrie că Morgan a ales data execuției lor pe baza unui verset din Biblie în care doi părinți își dau copilul înapoi lui Dumnezeu.

De asemenea, Deborah a scris despre "răul" cu care se confruntă Morgan și familia sa, dar poliția a spus că nu a intrat în mari detalii.

Morgan Dub FOTO: Twitter
Morgan Dub FOTO: Twitter

"Restul scrisorii pare să fie adresată lui Dumnezeu sau despre Dumnezeu și soțului ei, James Daub. Scrisoarea se citește ca și cum ea se așteaptă ca James să supraviețuiască după moartea lor", a declarat poliția.

Potrivit unei scrisori lăsate de James, el nu a făcut parte inițial din pact, dar a ales să se alăture după ce a auzit că soția și fiica sa plănuiau să îl părăsească.

"El a fost distrus când Morgan ne-a spus "nouă" că trebuie să-și pună capăt zilelor", a spus poliția despre scrisoarea sa.

"În primele părți ale scrisorii, James spune că nu este pregătit să își pună capăt vieții, dar la sfârșitul scrisorii este evident că atunci a decis să facă acest lucru".

Familia a lăsat bilete suplimentare în care recunoștea că au murit unul de mâna celuilalt.

"Cu doar 2 arme și eu fiind șubred, soția mea Debbie a apăsat pe trăgaci pentru mine", a scris James.

"Tremuram, așa că fiica mea a apăsat pe trăgaci pentru mine", a scris Deborah.

Morgan, care a fost găsită purtând căști, nu a lăsat un bilet, dar poliția a stabilit că s-a împușcat singură.

Cadavrele lor au fost găsite cu răni de glonț în cap și erau "dispuse în linie dreaptă începând la câțiva metri de verandă și extinzându-se spre sud".

Poliția a recuperat o listă de verificare extensivă pe care Morgan a făcut-o și care conținea pașii pregătitori înainte de a-și pune capăt zilelor, inclusiv vorbitul cu tatăl ei, tăierea unghiilor câinelui, scrisori către familie etc. De asemenea, a lăsat instrucțiuni pentru familia în viață, inclusiv instrucțiuni pentru îngrijirea câinelui.

Crima-sinucidere a zguduit comunitatea, care cunoștea familia ca pe niște creștini liniștiți, dar devotați.

Vecinii au descris-o pe Morgan ca fiind o fată rezervată, căreia îi plăcea să joace bowling cu mama ei.

Soții Daubs "nu s-au sfiit niciodată să spună cuiva care erau convingerile lor" atunci când venea vorba de religie și politică, a declarat pentru NBC News Bret Stabley, care conduce magazinul profesionist Bowlers Supply din oraș.

Un alt vecin a considerat credința lor o "preocupare".

SUA


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri