Mazăre i-a înjurat pe procurori la reuniunea PSD Constanţa:  „Păi f… în c… pe mă-ta!”. Soluţia primarului: „De asta trebuie să-l votăm pe Ponta”

0
0
Radu Mazăre, în ţinuta de luptător de guerrillă Foto Arhivă Adevărul
Radu Mazăre, în ţinuta de luptător de guerrillă Foto Arhivă Adevărul

Radu Mazăre a lansat invective la adresa procurorilor DNA, la o reuniune PSD Constanţa desfăşurată la Casa de Cultură. El i-a înjurat pe anchetatori pentru că l-au tratat cu brutalitate.

La reuniunea PSD de la Casa de Cultură Constanţa, desfăşurată vineri, 12 septembrie, primarul Constanţei şi-a exprimat temerea că va ajunge să trăiască în tensiune, dacă nu iese Victor Ponta preşedintele României. Mazăre a mărturisit iarăşi, public, că vrea să renunţe la primărie.

„Dacă nu iese Ponta, vom trăi în aceeaşi ţară şi vom trăi în acelaşi mod de a pune problema şi cu aceeaşi teamă în suflet. Eu unul am declarat-o public şi o spun şi acum, dacă nu iese Ponta şi nu se schimbă modul de a vedea lucrurile, sănătate, nu mai stau! Nu mai stau pentru că nu mai am satisfacţii, nu mai stau pentru că nu văd de ce trebuie să stau patru zile pe săptămână cu avocaţii, am şedinţă dimineaţă cu avocaţii, am şedinţă la prânz cu avocaţii“, a declarat el.

Supărat pe procurorii DNA, Radu Mazăre a arătat cum a fost tratat de anchetatori şi le-a adresat injurii de la tribuna reuniunii PSD. „Poate să te ia cu mascaţii de la masă, cum m-a luat pe mine acum cinci luni de zile pe motiv de urgenţă şi timp de cinci luni de zile în dosarul meu să nu facă niciun act procurorii. Păi f… în c… pe mă-ta, când m-ai luat cu mascaţi şi ai zis că e urgenţă, că de-aia m-ai adus la DNA, că era stare de urgenţă, după aia trec cinci luni de zile fără ca tu să faci o hârtie!? De asta trebuie să-l votăm pe Ponta, ca noi care mai stăm pe aici liberi, neliberi, să trăim într-o ţară normală“, a afirmat primarul Constanţei.  

Radu Mazăre l-a criticat şi pe Klaus Iohannis, preşedintele PNL, candidat la Preşedinţia României. „L-aţi văzut pe neamţul ăsta, nici nu s-a aşezat bine în funcţia de preşedinte şi a făcut plângere penală. Păi, eu ce să înţeleg, dacă cumva ajunge preşedinte, numai astea o să facă! El nici nu a ajuns acolo. Al dracu`, tace, ce deştept e când tace, tace şi face plângere, vai, ce coloană vertebrală are, l-a adus Antonescu pe lângă el, l-a plimbat, l-a plimbat şi după aia l-a manglit pe Antonescu, l-a dat afară pe Antonescu şi a rămas neamţul care are coloană vertebrală“, a mai spus Mazăre.

Vă mai recomandăm

Ciorbea trage Portul Constanţa de sub picioarele lui Mazăre

Radu Mazăre: „Un ministru cu jeep alb a intrat în viteză pe trotuar. Măcar dacă era vreun şmecher cu zece gagici. I-am promis lui Ponta că nu spun nume”

Ponta: Îl invidiez pe Mazăre pentru cluburi, decapotabile şi bodyguarzi

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite