Ponta: Îl invidiez pe Mazăre pentru cluburi, decapotabile şi bodyguarzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre şi Victor Ponta FOTO Arhiva Adevărul
Radu Mazăre şi Victor Ponta FOTO Arhiva Adevărul

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi că îl invidiază pe Radu Mazăre, primarul oraşului Constanţa, pentru maşinile pe care le deţine, pentru cluburile pe care le frecventează şi pentru bodyguarzii care îl însoţesc peste tot.

„Îl invidiez uneori, e adevărat, pentru decapotabile, pentru cluburi, pentru bodyguarzi, pentru alte lucruri. Eu l-am întrebat dacă el mă invidiază pe mine şi mi-a zis «Categoric nu, nu aş vrea să fiu în locul tău». Şi are dreptate într-un fel”, a spus Ponta la şcoala de vară a Tineretului Social-Democrat. 

În discursul său, Ponta le-a cerut membrilor TSD să fie alături de el în campania electorală, apoi pot să se odihnească. „Mai avem 73 de zile, opt ore şi vreo 40 de minute până când puteţi să vă odihniţi. Până atunci vreau să vă rog să fiţi alături de mine în bătălia extrem de importantă pe care o avem pentru viitorul acestei ţări“, a mai spus Ponta.

La Constanţa are loc în aceste zile şcoala de vară a tinerilor social-democraţi, preşedintele cărora este solistul Mihai Sturzu.

Citeşte şi:

Corina Creţu, audiată joi la Bruxelles. Blaga şi Iohannis critică propunerea, Ponta critică ACL

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va discuta joi cu europarlamentarul PSD Corina Creţu, deşi, oficial, prima opţiune a României a fost pentru Dacian Cioloş. În acelaşi timp, Blaga şi Iohannis i-au scris lui Juncker şi i-au transmis că nominalizarea Corinei Creţu este una ilegală.

PROFIL Ce au făcut la viaţa lor viitorii comisari europeni

ANALIZĂ „Adevărul“ vă prezintă trecutul profesional al viitorilor comisari europeni ce vor face parte din echipa lui Jean-Claude Juncker

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite