Opt lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lista celor mai interesante lucruri care nu erau prezentate public până de curând este adusă în atenţia cititorilor de BBC şi în această săptămână.

„BBC News” a reunit şi în aceasta săptămână noutăţi din mediul academic sau ştiri considerate bizare prin informaţiile pe care acestea le prezintă.

1.Copiii născuţi în timpul iernii încep să meargă de-a buşilea mai devreme decât cei născuţi în timpul verii.

2.Cel puţin trei angajaţi ai Google au trăit mai multe luni de zile în propriile maşini în campusul din California al firmei, servind mesele la cantina personalului şi folosind duşurile din anexa sălii de sport.

3.Oamenii pot răspunde corect testelor de vocabular în timp ce dorm.

4.În cazul în care toată lumea ar avea un singur suflet pereche, adevărata dragoste ar fi găsită doar în timpul unei singure vieţi din 10.000. Acesta este raportul corect.

5.Fotbalistul brazilian Pele, sportiv al cărui nume este Edson Arantes de Nascimento, a fost botezat Edson după faimosul Thomas Edison.

6.În ultimii 13 ani ai vieţii sale, Andy Warhol a depozitat peste 300.000 de obiecte, inclusiv scrisori de la fani, o bucată de beton, prezervative folosite şi mii de timbre poştale. Toate acestea au fost puse în 610 cutii de carton.

7.Cel mai mare dinozaur carnivor cel mai probabil putea să mănânce un rechin întreg.  

8.Prima amprentă ADN folosită într-un caz judiciar a împiedicat trimiterea unui imigrant african tânăr înapoi în Ghana.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite