Lacul Tăbăcărie din Constanţa, gazda regatei ambarcaţiunilor de competiţie şi agrement fără motor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lacul Tăbăcărie Constanţa
Lacul Tăbăcărie Constanţa

Lacul Tăbăcărie din Constanţa va găzdui o serie de evenimente nautice duminică, 1 mai. Inclusiv o paradă a ambarcaţiunilor va avea loc în această zi.

În acest weekend se dă startul „Regatei ambarcaţiunilor de competiţie şi agrement fără motor”, anunţă Primăria Constanţa. 

Pasionaţii de sporturi nautice au ocazia de a-şi demonstra abilităţile duminică, 1 mai, în cadrul unui eveniment care va transforma Lacul Tăbăcărie într-o „mare” de adrenalină. „Mai...pe apă” dă tonul distracţiei în acest sezon estival. Deschiderea evenimentului va avea loc începând cu ora 10.00.

De la ora 11.00, cei prezenţi se pot bucura de parada ambarcaţiunilor şi pot testa noile echipamente.

Startul competiţiei se va da la ora 12:30 şi va include probele sportive: kaiac, canoe, SUP(Stand Up Paddling) şi canotcă. Înscrierile se fac la faţa locului, în dimineaţa concursului.

Festivitatea de premiere va avea loc începând cu ora 15:00.

Evenimentul este organizat de Şcoala de Înot „Gheorghe Oancea”, Asociaia Naţională a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din Constanţa, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa şi cu sprijinul Catena şi Decathlon.

Vă recomandăm şi: 

Mii de pelerini sunt aşteptaţi la mănăstirea Dervent de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii

Rusia trimite în război delfini din Marea Neagră antrenaţi pentru luptă. Proiectul secret derulat de comunişti la Constanţa

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite