De ce a murit designerul Răzvan Ciobanu. Ce spun apropiaţii cu care a fost la Festivalul Sunwaves

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii legişti au stabilit, după efectuarea necropsiei, că designerul Răzvan Ciobanu a murit din cauza multiplelor traumatisme suferite în urma accidentului.

Moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost violentă. În urma accidentului, el s-a ales cu rupturi de organe, hemoragie internă şi traumatism cranian, spun surse din anchetă. Testele preliminare arată că designerul ar fi consumat droguri, însă rezultatul investigaţiilor va fi făcut public peste câteva săptămâni. 

În noaptea de Înviere, Răzvan Ciobanu a plecat din Bucureşti spre Mamaia, unde a participat, duminică seară, la Festivalul Sunwaves, din nordul staţiunii. La un moment dat, spun cei care l-au însoţit, Răzvan Ciobanu a dispărut de lângă ei, iar ulterior şi-au dat seama că acesta plecase cu un Range Rover, maşina ale cărei chei le avea asurpa lui. Apropiaţii au încercat să-l contacteze, însă fără niciun rezultat.

Luni dimineaţă, un localnic din Săcele a anunţat la 112 că în zonă s-a produs un accident rutier. La faţa locului, au ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa şi un echipaj SMURD, însă pentru creatorul de modă nu s-a mai putut face nimic. 

Din primele cercetări, autovehiculul în care se afla Răzvan Ciobanu a părăsit partea carosabilă, a parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, a traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. 

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un localnic la baza unui arbust. 

Urmele şi mijloacele de probă găsite la faţa locului, atât în interiorul, cât şi în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, şoferul se afla singur în autoturism. 

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Poliţia confirmă că Răzvan Ciobanu era singur în maşină şi exclude ipoteza sinuciderii. Bărbatul nu purta centură de siguranţă

Noi detalii în cazul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu. De ce se afla creatorul de modă la intrarea în Săcele şi cui aparţinea maşina

 

UPDATE Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu. De ce a fost aruncat din maşină

 

VIDEO Cât de sigură la accident este în mod normal maşina în care a murit Răzvan Ciobanu

 

Răzvan Ciobanu a murit. Creatorul de modă a trecut prin mai multe momente de cumpănă în ultimii ani

 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite