Localnicii din Săcele au luat obiecte personale şi părţi din caroseria maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
captura

Locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu a atras curiozitatea localnicilor din Săcele, care au ţinut să păstreze un suvenir din autoturismul la volanul căruia se afla creatorul de modă în vârstă de 43 de ani.

Imagini surprinse de jurnaliştii de la Observator surprind momentele în care câţiva localnici iau mai multe obiecte personale ale designerului, dar şi părţi din caroseria maşinii. Un bărbat este filmat în timp ce bea dintr-o sticlă de suc care a căzut din maşină, iar alţii au plecat acasă cu obiecte din caroseria maşinii, care rămăseseră intacte: faruri, halogene şi alte părţi de caroserie. 

În cursul zilei de marţi, mai mulţi localnici au înapoiat la sediul poliţiei din Săcele o parte dintre bunurile sustrase. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. 

Tragedia a fost anunţată la 112 în dimineaţa de 29 aprilie, la ora 7.15. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

În clipa în care medicii au ajuns la faţa locului au constatat decesul victimei, care se produsese cu mai mult timp în urmă, anchetatorii urmând să stabilească, după ce legiştii vor face autopsia, cu câte ore înainte a murit creatorul de modă.

Imagini de la locul tragicului accident

De asemenea, poliţiştii au stabilit că maşina pe care o conducea Răzvan Ciobanu aparţinea unei cunoştinţe din Călăraşi a acestuia. Potrivit unor surse din Poliţie, aşa se explică de ce în autoturism a fost descoperită o carte de identitate a unei persoane din acest judeţ. Maşina împrumutată de familia Cercel lui Răzvan Ciobanu era un Range Rover, autovehicul de peste 100.000 de euro, care la testele de siguranţă obţine calificative maxime

În ceea ce priveşte locul unde s-a produs accidentul rutier, intrarea în localitatea Săcele, surse apropiate anchetei spun că Răzvan Ciobanu a greşit drumul către Bucureşti. El a plecat din Mamaia Nord, de la Festivalul Sunwahes, spre Capitală, alegând să intre pe A2 la Ovidiu. Însă, la intrarea în localitatea Năvodari, de unde urma să meargă spre intrarea pe A2, Ciobanu a încurcat drumul, luând-o pe DJ226, către Săcele.

Răzvan Ciobanu se afla la volanul unui Range Rover şi, spun poliţiştii, „din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra maşinii”. Imediat, bolidul a părăsit partea carosabilă către dreapta, apoi a mers 850 de metri până când s-a izbit violent de mai mulţi copaci.

Pe aceeaşi temă:

Poliţia confirmă că Răzvan Ciobanu era singur în maşină şi exclude ipoteza sinuciderii. Bărbatul nu purta centură de siguranţă

Ultima postare a designerului Răzvan Ciobanu, care a murit într-un accident auto 

Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu

 

Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu. De ce a fost aruncat din maşină

Cât de sigură la accident este în mod normal maşina în care a murit Răzvan Ciobanu

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite