Răzvan Ciobanu va fi înmormântat la Cimitirul Progresul din Capitală. Testele preliminare arată că designerul ar fi consumat droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Călin Gavrilaş
FOTO: Călin Gavrilaş

Trupul neînsufleţit al creatorului de modă Răzvan Ciobanu, mort într-un cumplit accident rutier în a doua zi de Paşti, a fost urcat în dric şi va fi dus la Bucureşti.

UPDATE 15.45 Înainte ca sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu să plece de la morga din Constanţa către Bucureşti, avocata Laura Vicol a decalarat presei că slujba de înmormântare va fi joi, la cimitirul Progresul. „Aşa cum Dumnezeu l-a iertat şi a plecat şi l-a luat la El în Săptămâna Luminată, aşa îi rog pe cei care mai au vreo supărare să-l ierte pe Răzvan. A fost un accident teribil şi din această cauză toată lumea trebuie să poarte centura de siguranţă. Dacă avea centura trăia. A avut un ghinion teribil. Toate rezultatele vor fi făcute publice. Lăsaţi-mă să-l jelesc, e prietenul meu de 27 de ani. Răzvan era un om minunat care era vesel tot timpul, râdea tot timpul”, a declarat avocata.

UPDATE, 15.26 Potrivit preşedintelui Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, Dumitru Coarnă, testele preliminare făcute în cazul designerului Răzvan Ciobanu arată că acesta ar fi consumat droguri. Liderul sindical spune că testele respective nu sunt concludente şi trebuie confirmate de analizele toxicologice care vor fi gata în circa trei săptămâni.

Coarnă a precizat că Răzvan Ciobanu a murit din cauza multiplelor traumatisme interne şi a unei hemoragii craniene puternice. De altfel, lovitura la cap confirmă faptul că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă în momentul producerii accidentului.

Liderul sindical a precizat că Ciobanu a decedat din cauza traumatismelor puternice, şi nu din motive medicale (infarct, accident vascular cerebral etc, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public).

În jurul orei 15.00, trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu a fost urcat în dric şi va fi dus la Bucureşti. Creatorul de modă va fi înmormântat joi la Cimitirul Progresul din Bucureşti, aşa cum a anunţat Laura Vicol. 

Ştirea iniţială 

IPJ Constanţa a anunţat că în urma necropsiei se vor stabili ora şi cauzele decesului creatorului de modă, precum şi dacă Răzvan Ciobanu consumase sau nu alcool ori alte substanţe interzise în momentul producerii accidentului rutier.

Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa în accidentul rutier petrecut pe DJ 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre oraşul Năvodari. 

Din primele cercetări, autovehiculul în care se afla Răzvan Ciobanu a părăsit partea carosabilă, a parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, a traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. 

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust. 

Mama lui Razvan Ciobanu la morga din Constanta FOTO Mariana Iancu

În imagine, mama lui Răzvan Ciobanu  FOTO: Mariana Iancu

Urmele şi mijloacele de probă găsite la faţa locului, atât în interiorul, cât şi în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, şoferul se afla singur în autoturismul împrumutat de la o prietenă.

Părinţii lui Răzvan Ciobanu

                       Părinţii lui Răzvan Ciobanu FOTO: Mariana Iancu

Răzvan Ciobanu se pare că se îndrepta din Mamaia Nord către Bucureşti, însă a greşit drumul luându-o către localitatea Săcele, locul unde s-a produs tragedia.

Mama lui Razvan Ciobanu a ajuns la morgă FOTO M Iancu

Crucea pregătită în maşina funerară FOTO: Mariana Iancu

Razvan Ciobanu la morga din Constanta FOTO Mariana Iancu

Pe aceeaşi temă:

Localnicii din Săcele au luat obiecte personale şi părţi din caroseria maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu

Poliţia confirmă că Răzvan Ciobanu era singur în maşină şi exclude ipoteza sinuciderii. Bărbatul nu purta centură de siguranţă

Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu

 

Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu. De ce a fost aruncat din maşină

Cât de sigură la accident este în mod normal maşina în care a murit Răzvan Ciobanu

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite