Cum arată plaja din Vama Veche după petrecerile cu mii de tineri: „Este o groapă de gunoi” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile au fost filmate de un „vamaiot” în dimineața de 3 mai 2024, după petrecerile din prima parte a minivacanței la care au participat mii de tineri.

Plaja din Vama Veche sursa video Tudor Maxim

În imaginile postate pe grupul de Facebook “Vama Veche” se vede că plaja este practic acoperită cu mii de pet-uri, doze de bere goale, pungi de plastic, chiștoace de țigări și alte deșeuri.

„Culmea este că sunt coșuri de gunoi în apropiere, puteau să le arunce sau să le ia cu ei”, scrie Tudor Maxim, cel care a postat filmarea pe Facebook.

Postarea sa are mii de vizualizări și sute de comentarii, care îi critică pe cei care s-au distrat pe plajă, și-au făcut fotografii cu marea ca să arate cât este de frumos apoi au lăsat în urma lor o imensă groapă de gunoi.

„Câtă mizerie! Oribil ce lasă în urmă oameni după o noapte de beție iar a doua zi, vi să faci plajă pe acest nisip. Jalnic”, scrie un „vamaiot”.

„Cică este rezervație naturală și când colo este plină de gunoi. Este greu pentru unii să se deplaseze pană la coșul de gunoi. Ar trebui puse camere de luat vederi să fie  filmați cei care fac așa ceva”, scrie un altul.

„S-a mutat cartierul Bronx la mare", glumește un alt internaut în timp ce alții susțin că nu sunt suficiente coșuri de gunoi în Vama Veche și de aceea se ajunge aici.

Majoritatea critică nivelul de educație al petrecăreților, care nu au grijă de natură și își permit să lase gunoaiele la întâmplare. peste tot dar și lipsa de reacție a comercianților care au făcut bani frumoși în minivacanță dar nu și-au asumat să strângă gunoiul după clienții lor.

Mai trebuie spus faptul că dacă plaja din Vama Veche este închiriată unui operator, atunci acestuia îi revine sarcina de a face curat pe plajă. În situația în care vorbim de o plajă care nu a fost concesionată atunci sarcina le revine celor de la Direcția Apele Române Dobrogea Litoral.

Vama Veche a fost una dintre cele mai aglomerate stațiuni în această minivacanță, fiiind practic luată cu asalt de mii de tineri dornici de distracție.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite