Puya a povestit cum a fost atacat cu sticle și huiduit la un concert în Vama Veche. „Li s-a părut că sună a manele” VIDEO

0
Publicat:

Puya, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi români, a povestit recent despre un incident scandalos, pe care l-a trăit cu mulți ani în urmă, la un concert susținut în Vama Veche. Artistul a fost primit cu ostilitate și chiar agresiune din partea publicului de la respectivul eveniment, iar momentele tensionate au culminat cu intervenția jandarmilor.

Puya a avut parte de un incident neplăcut la un concert din Vama Veche FOTO Instagram
Puya a avut parte de un incident neplăcut la un concert din Vama Veche FOTO Instagram

Evenimentul a avut loc în 2011, în cadrul Festivalului Folk You din Vama Veche. Rapper-ul a devenit ținta huiduielilor și înjurăturilor, în ciuda faptului că era foarte în vogă la acea vreme, cu piese precum „Undeva-n Balkani” și „Change”. Mai mult decât atât, Puya a fost chiar atacat cu sticle și alte obiecte de către spectatorii nemulțumiți.

Într-un interviu recent, acordat podcastului lui Mihai Bobonete, artistul și-a reamintit de acel incident, subliniind că atmosfera tensionată a fost generată de faptul că stilul său muzical era considerat prea comercial pentru gusturile publicului prezent.

„Am avut un spectacol la Vama Veche. Am fost invitat la ceva adunătură de folk. Folkiștii nu au apreciat. Li s-a părut că sună a manele sau ceva. Era prea comercial pentru ei”, a mărturisit Puya, evocând momentul cu amuzament.

În ciuda reacțiilor violente, artistul a continuat să-și ducă la bun sfârșit recitalul. Situația părea să scape de sub control.

„Jandarmii au venit să mă scoată de acolo, era o mini revoluție”, a dezvăluit Puya, adăugând că a fost conștient de agitația creată înaintea evenimentului, posibil orchestrată de unii membri ai publicului.

Ducu Bertzi, „unul dintre ăia”

Cu toate acestea, artistul a găsit un strop de umor în întâmplarea neplăcută, remarcând că, în ciuda opoziției acerbe, ar fi dispus să revină în Vama Veche pentru a-și susține muzica.

„Eram tot ce se putea mai rău pentru oamenii ăia de acolo. Dar acum mă pufnește râsul, am așa o satisfacție din-aia… Le-aș zice: «Băi, folkiștilor! Dacă cumva vreți să mai vedeți rockeri în Vama Veche, cu mine trebuie să aveți concert»”, a spus Puya.

De asemenea, el a dezvăluit că unul dintre cei care au încurajat publicul împotriva sa a fost celebrul cântăreț Ducu Bertzi.

„Ducu Bertzi e unul dintre ăia care i-a agitat pe folkiști. Ducu Bertzi e unul dintre ăia, să știi”, a mai precizat rapper-ul.

La ediția festivalului Folk You din 2011, organizat la Vama Veche, au fost prezente nume sonore din industria muzicală românească, precum Mircea Baniciu, Vama, Florin Chilian, Zdob și Zdub, Holograf, Taxi, Tudor Gheorghe și Nicu Alifantis.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite