Artistul Mihai Mărgineanu, mesaj pentru părinți: „Băi, voi știți ce fac copiii voștri în Vama Veche?”

0
Publicat:

Prezent pe litoral pentru un concert, dar și pentru a-și însoți copiii adolescenți, care și-au dorit să-și petreacă mini-vacanța pe litoral, Mihai Mărgineanu s-a declarat șocat de ce a văzut în Vama Veche.

Vama Veche sursa foto Facebook Mihai Mărgineanu
Vama Veche sursa foto Facebook Mihai Mărgineanu

„Băi oamenilor ... pe lângă casta dulgherilor, a fierarilor betoniști și a groparilor de cimitir, era plin de liceeni ! Fără părinți! Vama Veche este sufocată de shaorme și clătite, reggetoane și chill-uri cu bass sub 50 de Hz dar și de fetițe 14‑15‑16‑17 ani, fardate toate la fel și prezentându-și ticul verbal „gen" în mai toate propozițiile și după fiecare subiect, multe dintre ele fiind bete chioare (sauuu ... Doamne ferește!) călare pe barurile de la Semafor sau Mandala sau Molotov. (parcă există o lege cu alcoolul la minori?! ) ”, scrie artistul pe Facebook.

Artistul s-a arătat șocat și de fițele afișate de adolescenți în Vama Veche.

„Băiețeii cu pretenții de masculi interesanți (... ) mai că mi-a venit, la un moment dat, să-l îmbrac pe unu care era în „maiou" la cele 12 grade de afară, să nu răcească copilu'! Mi-am dat seama că nivelul de trai al romanului de rând a crescut. Altfel, cum poate un puști de 17 ani să bea wiskey direct din sticlă? Sau cum poate o puștoaică de 19 ani să vină la mare cu Mini-ul nou-nouț, care costă cât șase rinichi de-ai ei? (nu de-ai mei, că pe ai mei nu-i mai cumpără nimeni! )”, mai spune Mărgineanu.

„Lumea a coborât nivelul de calitate sub nivelul mării? Așa că, pentru voi ăștia de sunteți părinți și va credeți deschiși la cap, sau vă lăudați ca ai voștri copii sunt cu gașca la mare, mândri că s-au maturizat înainte de vreme, am o întrebare la care nu trebuie să-mi răspundeți mie: Băi, voi știți ce mai fac copiii voștri?”, a mai scris artistul postând și o fotografie cu sute de adolescenți în Vama Veche.

Stațiunea Vama Veche a fost una dintre cele mai aglomerate, în această minivacanță, insă din fericire nu au fost înregistrate incidente deosebite printre miile de tineri care au ales-o că destinație.

ConstanţaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite