Desfășurare de forțe la festivalul de muzică electronică de la Mamaia. Mai mulți tineri prinși cu droguri VIDEO

0
Publicat:

Numai noaptea trecută șapte petrecăreți au ajuns pe mâna jandarmilor și polițiștilor, după au fost prinși cu substanțe psihoactive la festivalul de muzică electronică din Mamaia Nord.

Cei șapte turiști au fost deferiți polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor, urmând a se stabili de unde au procurat drogurile dar și dacă intenționau să le vândă sau le dețineau pentru consumul propriu. Alți opt tineri au fost prinși cu droguri în prima noapte de festival. 

Printre petrecăreți sunt infiltrați ofițeri antidrog sub acoperire, după ce, în anii trecuți, au fost destructurate rețele de traficanți internaționali de droguri, care aduseseră droguri de risc și mare risc din străinătate, special ca să le vândă turiștilor.

Din fericire, la festival nu au fost alte incidente.

„Măsurile proactive și dispozitivul preventiv, integrat de ordine publică din zona festivalului, format din lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne (Jandarmerie, Poliție, IGI, BCCO), au urmărit verificarea respectării regulilor de comportament, realizarea în siguranță a accesului, precum și gestionarea rapidă a oricăror evenimente. Obiectivul de prevenire a fost atins și nu au fost înregistrate incidente de ordine publică", au declarat reprezentanții Jandarmeriei.

„Acțiunile de prevenire și combatere nu au avut loc doar în zona de desfășurare, atenția forțelor de ordine fiind concentrată și pe parcările, restaurantele și barurile din zona apropiată locului de desfășurare a festivalului", au mai afirmat jandarmii.

În continuare forțele de ordine sunt mobilizate în număr mare pe litoral, în special în zona stațiunilor Mamaia si Vama Veche unde se află mii de turiști.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite