Bloc-turn cuprins de flăcări în Constanța. Acoperișul imobilului din Faleză Nord a luat foc VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acoperișul unui bloc cu 11 etaje din municipiul Constanța a luat foc. Imobilul este situat pe strada Pescarilor, în cartierul Faleză Nord. Echipajele ISU Dobrogea au ajuns la fața locului.

Pompierii ISU spun că în acest moment nu sunt persoane în bloc. Majoritatea s-au autoevacuat, iar 37 de oameni au fost evacuați de pompieri. Suprafața afectată de incendiu de 300 metri pătrați. 

La incendiul de pe strada Pescarilor, bloc BN17, et. 11, intervin mai multe echipaje ale ISU Dobrogea, inclusiv pompieri de la stația Medgidia, Tuzla și Mangalia. De asemenea, la fața locului au sosit și trei echipaje SMURD și o autoplatformă.

Prin apel la numărul 112 am fost anunțați despre un incendiu care a izbucnit la un bloc din municipiul Constanța. au fost alocate opt autospeciale de stingere, două autoscări și o platformă, două autospeciale pentru transport victime multiple și mai multe ambulanțe SMURD și SAJ. Intervenția este în dinamică. Până acum avem informații ă 30 de persoane s-au autoevacuat, iar pompierii au evacuat 40 de persoane. Nu sunt victime. Pompierii execută o misiune de căutare și salvare în interior. Cauzele vor fi stabilite ulterior”, transmite ISU Dobrogea.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite