Spectacolul Lord of The Dance din Cluj-Napoca se desfăşoară cu casa închisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul dansului se va desfăşura la Cluj-Napoca cu casa înschisă. Fanii dansului au epuizat deja toate categoriile de bilete, chiar dacă nu vor avea ocazia să-l vadă pe scenă pe cel care a conceput showul, Michael Flatley. Cel mai bun spectacol de dans din lume, Lord of The Dance, va avea loc pe 12 Martie la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

Cel mai bun show de dans din lume, Lord of The Dance, creat de însuşi Michael Flatley, ajunge din nou în România în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania. Atât clujenii cât şi timişorenii se pregătesc de cele două spectacole de zile mari în care puterea dansului va răsuna pe scenele celor două oraşe care au devenit deja importante centre de cultură. În mai puţin de o săptămână legendara poveste spusă în paşi de dans va demonstra de ce îşi merită titulatura de cel mai bun show de dans din lume.

Flatley nu vine în România

Organizatorii au precizat că Michael Flatley, cel care a conceput spectacolul, nu va veni la concertele din România. Aflaţi în turneu internaţional, irlandezii care au dat viaţă poveştii pusă în paşi de dans de însuşi Michael Flatley vor demonstra ce înseamnă de fapt plăcerea de a dansa îmbinată cu multe ore de muncă pe scena artistică. De asemenea, istoria de peste 7 ani de succes este o altă dovadă a pasiunii şi a determinării creatorului care în 1998 atingea un record mondial la step cu 35 de bătăi pe secundă.

Citeşte şi 

Bilete la preţ redus la „Lord of The Dance“

„Lord of the Dance“ şi Michael Flatley vin la Cluj, pentru a doua oară

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite