„Lord of the Dance“ şi Michael Flatley vin la Cluj, pentru a doua oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania aduce, pentru a doua oară, la Cluj-Napoca cel mai bun spectacol de dans din lume: Lord of The Dance. Evenimentul va avea loc pe 12 martie 2014, la ora 20.00, la Sala Sporturilor Horia Demian.

Aflaţi în turneu, irlandezii care dau viaţă poveştii puse în scenă de însuşi Michael Flatley vor face o nouă oprire la Cluj, în martie, anul viitor, pentru spectacol în cadrul Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania (TiMAF).

Informaţii despre turneul lor şi în ce oraşe se opresc, AICI.

Spectacolul de sunet şi imagine cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă defapt o uniune de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine şi rău.

„Show-ul oferă în prezent senzaţii unice şi fură ochii spectatorilor cu precizia dansatorilor şi cu un show ce combină cu măiestrie dansul, muzica, luminile şi elementele pirotehnice. Pe lângă aceste detalii, „Lord of The Dance” este un spectacol care de mai bine de 11 ani a reuşit să îşi menţină titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.
Povestea urmăreşte aventura protagonistului, numit Lord of the Dance, care luptă împotriva personajului negativ, Don Dorcha, acesta din urmă fiind prins în încercarea de a pune stăpânire pe Planeta Irlanda. Ideea din spatele acestui „show time extravaganza” aşa cum a fost numit de cei de la The Los Angeles Times, îi aparţine lui Michael Flatley, faimosul dansator care a creat acest spectacol grandios în doar 8 săptămâni“, spun organizatorii TiMAF.

Spectacolul a fost foarte apreciat în 2012, în oraşul deţinător al titulaturii de Capitală Europeană a Tineretului pentru 2015.

Peste 2500 de spectatori au aplaudat,în 2012, show-ul lui Michael Flatley aflat, în premieră, la Cluj-Napoca în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania.

De la Cluj, irlandezii se vor opri la Bucureşti, unde vor susţine un concert pe 14 martie, la Sala Palatului.

Detalii despre bilete, AICI.

Mai puteţi citi:
Bilete la preţ redus la „Lord of The Dance“

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite