VIDEO Lord of the Dance are trei spectacole în România. Mesajul lui Michael Flatley către publicul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania aduce pentru a doua oară la Cluj-Napoca cel mai bun spectacol de dans din lume: Lord of The Dance. Evenimentul se va desfăşura pe 12 martie la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20.00.

Aflaţi în turneu naţional, irlandezii care dau viaţă poveştii puse în scenă de însuşi Michael Flatley, vor face o nouă oprire în Inima Transilvaniei pentru un show de excepţie în cadrul TiMAF.

Locurile de unde se pot cumpăra biletele

Biletele pentru acest spectacol s-au pus deja în vânzare şi variază între 100 şi 350 de lei, în funcţie de locul ales. Aşadar, pentru a avea acces şi pentru a putea viziona cel mai bun show de dans din lume, spectatorii pot alege bilete cu 100, 150, 200, 250, 300 şi 350 de lei. Cei interesaţi pot să îşi achiziţioneze biletele de la standul din Iulius Mall, de la standul din hipermarketul Cora, din magazinele Germanos şi InMedio, dar şi de la Poşta Română.

De asemenea, biletele pot fi comandate şi online de pe următoarele site-uri: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro şi www.myticket.ro. Mai multe detalii despre preţuri, poziţionarea în sală şi locaţiile de vânzare sunt disponibile pe: http://lordofthedance.ro/cluj.

De la Cluj, irlandezii se vor opri la Bucureşti, unde vor susţine un concert pe 14 martie, la Sala Palatului. Însă înainte de Cluj, aceştia vor avea un spectacol la Timişoara pe 11 martie.

Informaţii despre turneul lor şi în ce oraşe se opresc, AICI.

Michael Flatley, creatorul Lord of The Dance, cel care a stabilit recordul mondial la step în 1998 cu 35 de paşi pe secundă îşi invită fanii din România la spectacol şi le promite un show memorabil cu un line-up de excepţie.

Mai puteţi citi:

Bilete la preţ redus la „Lord of The Dance“

„Lord of the Dance“ şi Michael Flatley vin la Cluj, pentru a doua oară

VIDEO Mesaj pentru români de la Michael Flatley, legendarul dansator de la Lord of the Dance

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite