Mădălina Ghenea şi Sophia Loren vor fi pe aceeaşi scenă la Cluj, în cadrul TIFF 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa şi top modelul Mădălina Ghenea este unul dintre invitaţii speciali ai Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Comparată de presa italiană cu Sophia Loren, Mădălina Ghenea o va întâlni pe celebra actriţă italiană în cadrul Galei de închidere TIFF, pe 4 iunie, la Teatrul Naţional din Cluj, unde îi va înmâna Premiul pentru întreaga carieră.

Vedeta va lua parte şi la o proiecţie specială a filmului Tinereţe / La giovinezza / Youth, de Paolo Sorrentino, sâmbătă, 4 iunie, de la ora 14.00, la Casa de Cultură a Studenţilor. În film, Mădălina Ghenea joacă alături de Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz şi Jane Fonda. Biletele pot fi cumpărate în avans de pe www.biletmaster.ro. 

Comparată cu Sophia Loren

Încă de la primele sale apariţii pe marele ecran, presa italiană scria despre frumoasa actriţă şi top model din România că are „farmecul mediteraneean al Sophiei Loren”. La fel ca marea actriţă italiană, Mădălina şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 15 ani. A apărut apoi în reclamele unor branduri faimoase, iar la scurt timp a primit oferte de roluri în producţii internaţionale. În 2011, a debutat ca actriţă în comedia italiană I Soliti Idioti (r. Enrico Lando), a jucat în producţii de succes precum Dom Hemingway (2013), alături de Jude Law, Youth (2015), alături de Michael Caine şi Harvey Keitel, sau Zoolander 2 (2016), unde i-a avut colegi de filmări pe Ben Stiller şi Owen Wilson. 

Rolul de Miss Univers

Mădălina Ghenea, care joacă rolul lui Miss Univers, a făcut senzaţie anul trecut pe covorul roşu la Cannes, unde Youth/ La Giovinezza a concurat pentru Palme d’Or. Este al doilea film în care regizorul italian multi-premiat pentru Il Divo şi La grande bellezza lucrează cu actori de limbă engleză, după This Must Be the Place, cu Sean Penn. Filmul are în distribuţie nume ca Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Jane Fonda şi Paul Dano. Youth a câştigat trofeele pentru Cel mai bun film european, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun actor (Michael Caine) la Premiile Academiei Europene de Film şi a fost nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun cântec original. 

Michael Caine joacă rolul unui dirijor retras din activitate care meditează asupra dificultăţilor vârstei a treia, în timp ce petrece o vacanţă într-o staţiune de lux din Elveţia, alături de un bun prieten al său, interpretat de Harvey Keitel.  

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite