O contabilă din Bistriţa a fost tâlhărită şi lăsată aproape în comă pe o stradă din municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost găsită semiconştientă pe o stradă din Bistriţa FOTO: arhivă
Femeia a fost găsită semiconştientă pe o stradă din Bistriţa FOTO: arhivă

Noaptea trecută, o contabilă de 51 de ani a fost atacată şi lăsată aproape în comă pe o stradă din municipiu. După ce a zăcut pe trotuar aproape o oră, aceasta a fost observată de proprietarul unui magazin, care a şi sunat la 112. Femeia a ajuns în stare destul de gravă la spitalul din Bistriţa şi transferată la Târgu Mureş.

Luni noaptea, o contabilă de 51 de ani din Bistriţa, a fost atacată, în plină stradă, la doi paşi de casa sa. În jurul orei 12:00, femeia se îndrepta spre casă, după o zi lungă petrecută la muncă, la firma Dynamic Tools, situată la nici 500 de metri de blocul în care locuia. 

La doi paşi de casă, aceasta a fost atacată, a fost lovită în cap şi i s-a furat geanta pe care o avea asupra sa. Femeia a fost găsită abia o oră mai târziu, de proprietarul unui magazin non-stop din apropiere. 

Aceasta zăcea semi-conştientă şi confuză pe trotuar. Bărbatul a fost şi cel care a anunţat incidentul la 112. Cât despre posibilul făptaş, acesta este de negăsit, iar poliţiştii nu se pot folosi nici de camerele de supraveghere, din cauza calităţii proaste a acestora.

„La ora 01:05, echipajul de prim ajutor SMURD a preluat de pe Împăratu Traian din municipiul Bistriţa o femeie căzută în stradă. Aceasta era conştientă, dar prezenta contuzii şi escoriaţii la nivelul capului. Victima a fost transportată de urgenţă la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii de specialitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa, Marius Rus. 

Spre dimineaţă, medicii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa au decis să o transfere la Neurochirurgie, la Târgu Mureş. Victima nu îşi aminteşte nimic din ce s-a întâmplat. Aceasta a fost în comă de mai multe ori în cursul nopţii, însă momentan starea acesteia este stabilă. Deocamdată nu se ştie dacă aceasta va rămâne cu sechele sau nu.

„A lucrat până târziu, la 23:30-23:40 am văzut că era în birou. În jur de ora 3:00 am fost sunat de poliţie că a avut un accident. A găsit-o patronul de la un non-stop din apropiere. Îi lipseşte geanta, a rămas doar o plasă cu câteva lucruri. A fost atacată la ora 12:00, în plin centrul Bistriţei, unde ar trebui să avem camere de supraveghere, ar trebui să fie luminat. Există camere, dar sunt de proastă calitate, dar poliţia nu poate să identifice ce apare pe ele”, a declarat patronul firmei Dynamic Tools, la care muncea femeia.  

Jakab Zsuzsanna are 51 de ani şi este contabilă de decenii bune. Aceasta are o fiică de 25 de ani, medic rezident la o clinică din Târgu Mureş. 

„Era o femeie foarte conştiincioasă. Lucra la mine cu jumătate de normă şi la Dynamic Tools cu normă întreagă. I-a cumpărat fiicei sale, medic rezident în Târgu Mureş, un apartament acolo”, a precizat Adrian Florin Chereji, care colabora cu femeia de ani buni.

Poliţia a început o anchetă în acest caz: „Se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili ce s-a întâmplat, dacă a fost lovită de cineva sau a căzut”, declara agent Alexandra Vereşezan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. 

Vă mai recomandăm:

Un bistriţean stabilit în Spania şi-a măcelărit fosta iubită, după care s-a spânzurat

Patronul unei păstrăvării private din Romuli, jefuit în plin drum naţional de indivizi mascaţi şi înarmaţi

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite