Dublă crimă lângă Cluj-Napoca. Un bărbat și-a măcelărit fără milă mama și bunica

0
Publicat:

O dublă crimă înfiorătoare a avut loc lângă Cluj, în localitatea Baciu. Un bărbat și-a ucis cu cuțitul mama și bunica, miercuri, 31 august. Ucigașul avea tulburări psihice și ar fi fost drogat.

Ucigașul se află în custodia Poliției Cluj. FOTO Știri de Cluj
Ucigașul se află în custodia Poliției Cluj. FOTO Știri de Cluj

Crima înfiorătoare i-a luat prin suprindere pe localnicii din Baciu, localitate aflată la circa 12 kilometri de Cluj-Napoca. Victimele, două femei, mamă și fiică, ambele cunoscute și respectate pe strada Corbului din Baciu, trăiau de mai mulți ani cu spaima că vor fi omorâte. Ele au fost în mai multe rânduri amenințate de ucigaș, nimeni altul decât fiul uneia dintre ele, respectiv nepotul celeilalte. Mai mult, se pare că ele solicitaseră anterior un ordin de protecție, pentru că au fost în mai multe rânduri ținta violențelor bărbatului.

Dublul asasinat a avut loc miercuri după-amiaza și a fost descoperit chiar de către fratele ucigașului. Acesta a sunat imediat la poliție, iar medicii și agenții de poliție au descoperit întreaga scenă de coșmar. Sosiți la fața locului, polițiștii l-au arestat pe bărbatul considerat în în acest moment principalul suspect. Dezbrăcat la bustul gol, fără nicio emoție și fără vreo remușcare, acesta ar fi fost drogat, susțin surse din cadrul anchetatorilor. De altfel, ucigașul obișnuia să consume droguri și suferea și de tulburări psihice. Din această cauză, el ar fi fost în mai multe rânduri internat la Psihiatrie. 

S-a dus să își ia țigări după dubla crimă

Potrivit BZC.ro, care citează surse apropiate anchetei, cu toate că ucigașul era un cunoscut consumator de droguri, mobilul dublei crime a fost dat de reproșurile pe care criminalul le avea la adresa victimelor sale, mama și bunica sa, pe motiv că nu îl susțin financiar. Sursa citată mai menționează că bărbatul, imediat după ce și-a ucis mama și bunica, s-ar fi dus liniștit la un magazin de cartier să își cumpere țigări, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Evident, nu a spus nimănui ce făcuse, nici măcar fratelui sau tatălui. De altfel, tatăl ucigașului, de etnie arabă, a aflat mult mai târziu cele întâmplate.

Crima din Baciu-Cluj i-a șocat pe vecinii victimelor. Sub protecția anonimatului, aceștia spun că ucigașul era un bărbat agresiv, care obișnuia să se drogheze și să își amenințe vecinii din senin. El s-ar fi lăudat vecinilor că nu i se poate întâmpla nimic, că polițiștii nu au nicio putere asupra sa și că poate face orice poftește în comuna Baciu. Totodată, el se confrunta și cu probleme financiare, în mare măsură din cauza faptului că ar fi dat banii pe droguri. Din această cauză, obișnuia să le ceară bani mamei și bunicii sale, iar atunci când era refuzat se înfuria și trecea la amenințări - și chiar dincolo de ele. Bărbatul violent a apelat nu o dată la pumni pentru a-și constrânge mama și bunica să îi dea bani, iar astfel de situații ar fi devenit tot mai dese. Totul a culminat cu criza de furie de miercuri, când fără să se mai gândească a luat cuțitul și le-a lovit cu bestialitate pe cele două femei. Acum, bărbatul se află în custodia Poliției Cluj, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj conduc ancheta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite