Un fotbalist italian și-a omorât fosta iubită. Victima vorbea la telefon cu sora ei în momentul atacului

0
0
Publicat:

Crimă înfiorătoare în Italia. Giovanni Padovani (27 de ani), fundașul central al echipei Sancataldese, a ucis-o pe fosta lui iubită Alessandra Matteuzzi (57 de ani). Tânărul a fost reținut fiind acuzat de omor calificat, conform Gazzetta dello Sport.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Recent, femeia depusese o plângere împotriva lui Padovani, sub acuzația de hărțuire. Însă el nu a renunțat să o urmărească și marți seara, jucătorul, originar din Senigallia, a așteptat-o în curtea blocului în care ea locuia și după ce ar fi agresat-o ar fi lovit-o și cu un ciocan, provocându-i răni grave. În jurul orei 21.30, la sosirea mașinilor de poliție, femeia zăcea întinsă la pământ, rănită la cap și în stare de inconștiență. La scurt timp, în drum spre spital, aceasta a decedat.

În momentul atacului, femeia vorbea la telefon cu sora sa: ”A coborât din mașină și a început să țipe: «nu, Giovanni, nu, vă rog, ajutor!» Eram la telefon, am sunat imediat la poliție, care a sosit imediat. Eu locuiesc la 30 de kilometri de ea. A bătut-o până la moarte", a spus femeia în lacrimi.

Potrivit sursei citate, cei doi se cunoșteau de un an, dar au început să se întâlnească abia din ianuarie și se vedeau rar. În ultima perioadă nu se mai înțelegeau la fel de bine.

„După ce sâmbătă a părăsit cantonamentul fără să spună nimic și duminică nu a venit, luni am încercat să-l contactăm”, a dezvăluit Salvatore Pirrello, avocatul clubului sicilian „Apoi ne-a sunat după-amiaza: i-am spus că nu e nevoie să se întoarcă și că trebuie să-și caute o altă echipă”.

Bărbatul a jucat de-a lungul anilor la diverse echipe printre care Foligno, Troina și Giarre a lucrat și ca model.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite