CNAIR: Posibile întreruperi sau funcţionări cu intermitenţe la sistemul pentru emiterera rovinietei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sistemul de emitere a rovinietei va funcţiona cu intermitenţe pe 15 mai  FOTO news.ro
Sistemul de emitere a rovinietei va funcţiona cu intermitenţe pe 15 mai  FOTO news.ro

CNAIR a anunţat că sâmbătă, 15 mai, sunt posibile întreruperi sau funcţionări cu intermitenţe ale emiterii rovinietei şi peajului.

”Sâmbătă,  15.05.2021, în intervalul orar 10.00 - 16.00, ca urmare a unor intervenţii la sistemele informatice ce au implicaţii în funcţionarea corespunzătoare a SIEGMCR, emiterea rovinietelor (prin SMS, portalul www.erovinieta.ro şi aplicaţia etarife) şi a peajelor (prin SMS, portalul www.erovinieta.ro, aplicaţia etarife şi prin punctele de distribuţie aparţinând  Rompetrol Downstream) nu va fi posibilă sau va funcţiona cu intermitenţe” precizează CNAIR.

În aceste condiţii, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziţie de către CNAIR. Informaţii cu privire la acestea se regăsesc pe pagina de internet a CNAIR S.A. – cnadnr.ro, secţiunea Produse/Servicii.

Vă mai recomandăm şi:

După ce a anunţat că trupele au intrat în Gaza, armata israeliană s-a răzgândit. Bombardamentele intense au continuat în cursul nopţii VIDEO UPDATE

România se relaxează. Totul despre noile măsuri care vor intra în vigoare de sâmbătă. Ce urmează în lunile viitoare

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite