Lucrări de asfaltare pe A2. Se lucrează la kilometrul 22, în zona Brăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări de asfaltare pe A2 FOTO Facebook/CNAIR
Lucrări de asfaltare pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Astăzi, 14 mai, până la ora 17.00, pe Autostrada Soarelui se execută lucrări de asfaltare pe sensul către litoral, pe tronsonul kilometric 22+200 de metri - 22+800 de metri, localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov, fiind restricţionate banda de urgenţă şi prima bandă.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să respecte semnalizarea instituită temporar.

 De asemenea, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17, 27-33, 68 - 75 se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă pentru efectuarea de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

A fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Tot pe autostrada A2, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Vă mai recomandăm şi:

După ce a anunţat că trupele au intrat în Gaza, armata israeliană s-a răzgândit. Bombardamentele intense au continuat în cursul nopţii VIDEO UPDATE

România se relaxează. Totul despre noile măsuri care vor intra în vigoare de sâmbătă. Ce urmează în lunile viitoare

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite