Restricţii de trafic pe Autostrada Soarelui. Unde au loc reparaţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări de reparaţii pe A2 FOTO Facebook/CNAIR
Lucrări de reparaţii pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi, 11 mai, începând cu ora 08.00 până la ora 17.30 se vor executa lucrări în tronsonul km 22+500 - km 22+800, pe calea 1, pentru frezare banda de urgenta.

Banda de urgentă urmează sa fie restricţionată şi semnalizată. De asemenea, între km 21+800 şi 22+500, spre litoral, se vor executa lucrări de asfaltare la banda de urgenţă, fiind restrictionata atât banda de urgenţă cât şi prima bandă.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să respecte semnalizarea instituită temporar. Până pe 27 mai, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa se desfăşoară lucrări de reparaţii la partea carosabilă pe tronsonul kilometric 64+700 metri – 71+500 metri (Lehliu Gară - Dor Mărunt, judeţul Călăraşi).

Din acest motiv, traficul este restricţionat pe sensul către Bucureşti, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii.

Tot pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Vă mai recomandăm şi:

 

Studiu: COVID-19 este o afecţiune vasculară, nu una respiratorie cum se credea până acum

 

Cel mai vechi sit din România: Piscul Crăsani şi comoara blestemată a regelui geto-dac Dromichete

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite