Ce program au casieriile Enel în minivacanţa de Rusalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minivacanţa de Rusalii închide ghişeele şi la Enel. Toate punctele din judeţele Constanţa, Tulcea, Călăraşi şi Ialomiţa vor fi închise pe 1, 2 şi 5 iunie. În celelalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit de luni până vineri, programul de funcţionare fiind de la ora 08.00 la ora 16.00.

Clienţii pot găsi informaţii privind evidenţa facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plăţile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secţiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în secţiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienţii business şi rezidenţiali, clienţii având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică. În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul reţelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.
 

Cinci zile libere

Bugetarii vor avea o minivacanţă de cinci zile între 1 şi 5 iunie, Guvernul a aprobat o Hotărâre potrivit căreia şi ziua de 2 iunie să fie liberă. Executivul a aluat decizia de a da liber bugetarilor pe 2 iunie pentru a se face o ”punte” între mai multe zile libere nelucrătoare declarate prin lege.

Astfel, ziua de 1 iunie este declarată sărbatoare legală. Urmează 2 iunie, iar 3 şi 4 iunie sunt sâmbătă şi duminică. Ziua de 5 iunie, luni, este tot o sărbătoare legală nelucrătoare - cea de-a doua zi de Rusalii.

Parlamentul a decis în octombrie 2016 ca 1 Iunie, Ziua Copilului, să fie zi liberă nelucrătoare, cu scopul de a îmbunătăţi relaţia dintre copiii şi părinţii din România şi de a-i determina pe părinţi să petreacă timp de calitate împreună cu cei mici.

Vă recomandăm şi:

Guvern: Bugetarii, mini-vacanţă de cinci zile libere de 1 decembrie

Punctele Enel, închise până pe 5 decembrie. Cum pot plăti clienţii factura

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite