Trei mașini implicate într-un accident, la ieșirea dintr-o parcare din Buzău

0
Publicat:

Un accident rutier produs sâmbătă dimineață pe Aleea Sporturilor, din municipiul Buzău, s-a soldat cu rănirea a trei persoane. În urma coliziunii, care a avut loc la ieșirea din parcarea unui magazin, trei mașini au fost avariate.

Toate autoturismele au suferit avarii. FOTO IPJ Buzău
Toate autoturismele au suferit avarii. FOTO IPJ Buzău

În timp ce conducea autoturismul din parcarea unui supermarket către Aleea Mălinului, un șofer în vârstă de 68 de ani, din Buzău, a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Acesta era condus pe Aleea Sporturilor către strada Dorobanți, de către o șoferiță în vârstă de 32 de ani, din Buzău.

În urma coliziunii, cele două autoturisme au ricoșat într-un altă mașină parcată lângă bordură. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței și a pasagerelor acesteia, două femei în vârstă de 52 și 66 de ani, ambele din Buzău.

Victimele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Mai multe accidente s-au produs în județul Buzău, în primele zile din septembrie

În dimineața zile de 1 septembrie, polițiștii buzoieni au fost sesizați de producerea unui accident feroviar, în zona localității Tăbărăști. Trenul personal care circula pe ruta Galați-București a surprins și accidentat mortal un bărbat de 63 de ani, din Gălbinași.

În aceeași zi, în jurul orei 13.00, polițiștii buzoieni au fost sesizați de producerea unui accident de circulație pe DJ203D, în localitatea Ținești. Autoturismul condus pe direcția Buzău către Smeeni, de către un șofer buzoian, în vârstă de 63 de ani, a intrat în coliziune cu mașina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto, în vârstă de 48 de ani, de asemenea din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi, aceștia fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite