Accident cu un mort și cinci răniți, între Buzău și Ialomița. Impactul violent a fost surprins de o cameră VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier s-a produs marți dimineață, în județul Buzău, la intersecția drumurilor DJ 203L și DJ 102H, între Glodeanu Siliștea și Cotorca. O femeie a murit iar alte cinci persoane au fost rănite.

Coliziunea a fost extrem de violentă. SURSA IPJ Buzău
Coliziunea a fost extrem de violentă. SURSA IPJ Buzău

Potrivit polițiștilor, este vorba despre o coliziune între un autoturism condus pe DJ 102H pe direcția Căldărușanca spre Pogoanele, de către un șofer de 43 de ani, din București și mașina care circula pe DJ 203 I pe direcția Buzău către Urziceni.

La volanul acesteia din urmă se afla un conducător auto de 65 de ani, din județul Galați. Accidentul s-a soldat inițial cu rănirea a șase persoane, cu vârste cuprinse între 7 și 45 de ani, din București, Dâmbovița și Galați.

Din păcate, una dintre victime, o femeie de 45 de ani, a fost rănită grav în urma impactului violent și a decedat, în ciuda eforturilor echipelor medicale de a o salva.

Manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat, fiind declarat decesul. De asemenea, și soțul femeii a fost găsit în stare gravă, în stare de semiconștiență. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Buzău.

În autoturismul celor doi soți se aflau și doi copii, de 7 și 11 ani, ambii fiind duși la spital pentru îngrijiri medicale.

Au fost răniți și-n cealaltă mașină

În cealaltă mașină implicată în accident se aflau doi adulți și un adolescent de 17 ani. De aici, două persoane au necesitat îngrijiri medicale.

”Două victime conștiente au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior o victimă a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua a refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Ialomița.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Numărul accidentelor rutiere este în creștere, iar multe dintre cele mai recente evenimente produse în Buzău s-au soldat cu decese. Luni seară, trei mașini au fost implicate într-un carambol produs în centrul Buzaului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite