Pieton accidentat mortal de un autocar, la Poșta Câlnău, pe drumul european E85

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost noapte neagră, luni spre marți (29/30 august), pe șoselele din județul Buzău. Doi buzoieni au fost loviți de autoturisme, în evenimente care s-au produs la mai puțin de o oră unul după celălalt. Unul dintre pietonii accidentați a murit.

Polițiștii fac cercetări în ambele cazuri. SURSA Arhivă
Polițiștii fac cercetări în ambele cazuri. SURSA Arhivă

Traficul rutier pe DN2 E85 a fost blocat după miezul nopții, în comuna Poșta Câlnău, din cauza unui accident rutier. Un pieton a fost surprins și accidentat de un autocar.

Autovehiculul condus pe direcția Vrancea către Buzău, de către un șofer în vârstă de 43 de ani, din Focșani, a surprins și a accidentat un bărbat pieton, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului, iar polițiștii au demarat verificări în vederea stabilirii identității acestuia. „În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

După aproximativ 45 de minute, polițiștii buzoieni au fost chemați la un nou eveniment rutier, produs pe drumul județean DJ203K, în Valea Părului.

Potrivit polițiștilor, autoturismul condus pe direcția Vintila Vodă către Cernătești, de către o șoferiță în vârstă de 21 de ani, din comuna Beceni, a surprins și accidentat o femeie pieton, în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate.

Aceasta s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au intensificat controalele în trafic

Aparatele radar au înregistrat, în weekend, 239 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a 47 de conducători auto s-a luat, pe lângă sancţiunea contravenţională, şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Cu cea mai mare viteză a fost înregistrat autovehiculul unui bărbat din Râmnicu Vâlcea, de 55 de ani. Acesta rula cu 167 km/h pe DN2E85, în afara localităţii Cioranca.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite