Culmea tâlhăriei: individ filmat când fura un smartphone dintr-un magazin, de față cu mai mulți clienți VIDEO

0
Publicat:

Poliția caută de câteva ore bune un tânăr care a furat un smartphone dintr-un magazin din orașul Buzău. Individul a smuls telefonul din standul pe care era expus, în văzul angajaților și al unor clienți care se aflau la acea oră în magazin.

Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 12.00, la un magazin de telefoane mobile de pe strada Ostrovului, din centrul municipiului Buzău. Furtul a fost surprins de o cameră de supraveghere, imagini cu ajutorul cărora Poliția încearcă identificarea făptașului.

Pe înregistrare sistemului de supraveghere apare tânărul, cu ochelari de soare, purtați probabil cu intenția de a-și ascunde identitatea, în timp ce își duce planul la îndeplinire, fără nicio jenă față de martorii de lângă el. Mai întâi lasă impresia că studiază telefonul, după care încearcă să rupă cu dinții cablul de prindere.

Infractorul a smuls telefonul cu tot cu dispozitivul antifurt. CAPTURĂ VIDEO
Infractorul a smuls telefonul cu tot cu dispozitivul antifurt. CAPTURĂ VIDEO

Un client îi atrage atenția vânzătorului că individul încearcă să rupă cablul de siguranță, acestuia i se atrage atenția să lase telefonul pe masă, însă hoțul este foarte hotărât să obțină prada. El trage cu toată forța de cablu, rupându-l cu tot cu dispozitivul antifurt, după care iese din incinta comercială.

Polițiștii buzoieni au ajuns la locul infracțiunii, în urma unui apel la 112. Ei au intrat în posesia imaginilor surprinse de camera de supraveghere a magazinului și cu ajutorul lor încearcă să-l identifice pe infractor. Pentru gestul său, bărbatul care a furat telefonul mobil ar putea fi aspru sancționat.

În țara noastră, pedepsele pentru furt pot varia în funcție de gravitatea faptei, valoarea bunului furat și circumstanțele specifice ale cazului. Pedepsele pot include închisoarea, amenzi sau alte sancțiuni, în funcție de hotărârea instanței.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite