Clădirea în care a funcţionat un centru de plasament, sediu pentru Serviciul Permise şi Înmatriculări Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Veşti bune pentru buzoienii care vor să-şi obţină, în viitorul apropiat, permisul de conducere auto. Timpii de aşteptare pentru susţinerea probei practice a examenului auto au fost micşoraţi.

Conducerea Prefecturii Buzău, instituţie în subordinea căreia se află Serviciul Înmatriculări şi Permise Auto, a reuşit suplimentarea numărului de examinatori auto.

După încadrarea pe funcţii a unor noi examinatori auto, au apărut locuri libere pentru efectuarea probei practice a examenului auto şi pentru lunile octombrie, noiembrie şi decembrie.

În acelaşi context, subprefectul Viorel Holban a mai anunţat că Serviciul Permise şi Înmatriculări se va muta în casă nouă, începând de anul viitor. 

Este vorba despre o clădire din cartierul Micro XIV, care aparţine Consiliului Judeţean, în care a funcţionat un centru de plasament.

”Am demarat documentaţia pentru a ne muta într-o nouă locaţie a Consiliului Judeţean, cu acordul Ministerului. Am verificat locaţia cu cei acreditaţi de la Juridic, Logistică. Este pe strada Simila, nr 9, un fost centru de copii. Jumătate din locaţie va fi a noastră şi sperăm ca în primele luni ale anului 2022 să ne mutăm”, a spus Viorel Holban, subrpefect.

În prezent, Serviciul Permise şi Înmatriculări Auto funcţionează într-un spaţiu restrâns, de pe strada Chiristigii, într-o clădire care aparţine Ministerului Afacerilor Interne. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Trupul fără suflare al unei femei, descoperit într-un BMW parcat pe o stradă lăturalnică. Avea trei copii 

Cine este medicul găsit mort într-un spital privat din Constanţa. Anchetatorii iau în calcul sinuciderea

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite