Trupul fără suflare al unei femei, descoperit într-un BMW parcat pe o stradă lăturalnică. Avea trei copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona, înconjurată de soţ şi doi dintre copii  Foto Facebook
Simona, înconjurată de soţ şi doi dintre copii  Foto Facebook

Poliţiştii din Buzău anchetează moartea unei femei de 40 de ani, infirmieră la secţia ATI din Spitalul Judeţean. Fusese dată dispărută de familie iar o zi mai târziu a fost găsită fără suflare în autoturismul personal, într-o zonă necirculată a Buzăului.

Simona Lazăr era căsătorită şi avea trei copii. A lucrat mulţi ani ca infirmieră în secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău, după care s-a transferat în secţia ATI pentru pacienţi COVID.

Pe data de 20 mai 2021, în urma unor tensiuni în familie, conform mărturiilor unor apropiaţi, femeia s-a urcat la volanul maşinii sale şi a plecat de acasă. 

Deoarece vineri nu a mai ajuns la serviciu, colegii de tură ar fi sunat-o, însă Simona le-a transmis să o înlocuiască, deoarece nu se simte bine. 

După aceea, nu a mai răspuns niciunui apel. Întrucât nu-i mai răspundea la telefon, soţul a mers la Poliţie, în cursul zilei de vineri, pentru a declara dispariţia Simonei. 

Femeia a fost dată în urmărire naţională, sâmbătă fiind publicat şi un anunţ în secţia ”Dispăruţi” de pe site-ul Poliţiei Române.

”La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul său cu autoturismul acestora marca BMW şi nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar şi telefonul său mobil, care este închis”, se menţiona pe site-ul Poliţiei Române.

buzau

Duminică, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că într-o maşină parcată pe strada Hipodrom, pe o porţiune necirculată din Zona Industrială, se află cadavrul unei femei.  

La scurt timp, poliţiştii şi-au dat seama că persoana decedată este chiar Simona Lazăr, buzoianca pe care o căutau de două zile.

Surse din rândul anchetatorilor spun că femeia era moartă de mai bine de 24 de ore. Ora decesului va fi stabilită însă de legişti, după efectuarea necropsiei. La o primă evaluare, cadavrul nu prezenta urme de violenţă.

Se pare că în maşină ar fi fost găsit şi un bilet, adresat unei persoane dragi, cu mesajul: ”nu găsesc pe cineva mai de preţ decât tine”. 

Colegii din spital vorbesc despre Simona Lazăr ca despre o persoană foarte muncitoare şi dedicată meseriei sale. Anchetatorii nu ştiu deocamdată cum s-a produs decesul, însă ipotezele conduc către sinucidere. Totul va fi elucidat însă în urma necropsiei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Şofer trimis în arest, după o urmărire nebună pe străzi VIDEO

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook 

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău 

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite