Cine este medicul găsit mort într-un spital privat din Constanţa. Anchetatorii iau în calcul sinuciderea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana Chircu - medic
Loredana Chircu - medic

Medicul avea 38 de ani. A fost găsită moartă într-o încăpere a unui spital privat din municipiul Constanţa. Era medic specialist în medicină internă.

UPDATE Conducerea Heka Hospital a postat în urmă cu puţin timp următorul mesaj pe pagina oficială de Facebook:

„Cu profund regret anunţăm decesul colegei noastre, în vârstă de 38 de ani, Chircu Loredana, medic specialist Medicina Internă. Aceasta a intrat de gardă la ora 20:00 fără sa prezinte vreo problemă vizibilă. Pe tot parcursul gărzii a avut două consultaţii.

Dispariţia fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toţi şi suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanţe!”

Ştirea iniţială:

Loredana Chircu (38 de ani) era medic specialist în medicină internă. Era medic în cadrul Spitalului Judeţean constanţa, dar colabora şi cu alte spitale private din oraş.

Duminică, în jurul orei 11.00, a fost găsită fără sufleare într-o încăpere a Spitalului Heka.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa informează că duminică, 25 aprilie, în jurul orei 11.45, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanţa, s-ar afla o femeie decedată.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului.

„Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, spun poliţiştii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Anchetatorii iau în calcul sinuciderea, deşi la faţa locului nu a fost găsit niciun bilet de adio. Se pare că medicul ar fi înghiţit mai multe medicamente, iar în ultima vreme suferea de depresie.

Citeşte şi:

Sezonul estival schimbă regulile de circulaţie în staţiunea Mamaia

Elevul român admis cu bursă integrală la Harvard. „Nu ştiu dacă ceva atât de rar este căutat la noi”

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite