Accidente cu mulți răniți, în Buzău. Cinci tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci tineri cu vârste între 18 şi 25 de ani au ajuns, vineri, 15 decembrie 2023, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Judeţean Buzău, fiind răniți când mașina cu care se deplasau s-a răsturnat pe DN 1B, la Merei.

Cinci tineri au ajuns la spital după accident. SURSA IPJ Buzău
Cinci tineri au ajuns la spital după accident. SURSA IPJ Buzău

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Buzău, autoturismul condus pe direcţia Prahova către Buzău, de către un şofer din Buzău, în vârstă de 18 ani, a fost scăpat de sub control şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor cinci ocupanţi ai maşinii, şoferul şi patru pasageri, tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital.

În cauză va fi deschis dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Accident la Buzău FOTO I.B.
Accident la Buzău FOTO I.B.

Un alt accident grav a avut loc pe DN2 E85, la ieșire din Poșta Câlnău. A fost o coliziune între trei autovehicule în urma căreia o persoană a fost rănită și a necesitat evaluare medicală.

Potrivit IPJ Buzău, în coliziune au fost implicate un autoturism, o autoutilitară și un autobuz, care se deplasau pe direcția Buzău către Vrancea, la volanul cărora se aflau trei conducători auto buzoieni, în vârstă de 75, 42 și 37 de ani.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferului de 75 de ani, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Un accident grav s-a petrecut tot la Buzău zilele trecute. Marți dimineață, 5 decembrie 2023, la ieșirea din municipiul Buzău, pe DN2 E85, în urma coliziunii dintre două autovehicule, șapte persoane au ajuns la spital. 

„Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Ploiești către Buzău, un șofer de 51 de ani, din Bacău ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție de mers la volanul căruia se afla un conducător auto de 50 de ani, din Ulmeni”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzău.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea ambilor șoferi, dar și cu rănirea unei pasagere de 43 de ani, din Bacău, care se afla în mașina șoferului de 51 de ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite