Șofer de BMW, filmat în timp ce fură cartofi din fața unui magazin sătesc VIDEO

0
Publicat:

Un șofer de BMW a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce fura un sac de cartofi din marfa expusă la poarta unui magazin. Incidentul a avut loc într-o intersecție din comuna buzoiană Smeeni.

Imaginile postate pe rețelele de socializare de către păgubit au adunat zeci de comentarii din partea internauților, majoritatea localnici din Smeeni.

Pe înregistrarea video, de aproape trei minute, se vede cum șoferul coboară din mașină, pare că intră în magazin, dar iese, apoi pune un sac de cartofi în portbagaj înainte de a pleca.

Reacțiile localnicilor nu au întârziat să apară, cu mulți exprimându-și indignarea față de gestul șoferului de BMW, subliniind faptul că este rușinos ca posesorul unei mașini cu o valoare de piață de câteva zeci de mii de euro să comită un astfel de act.

„Să te faci de râs pentru un sac de cartofi, asta înseamnă să fii mafiot”, „Tigaie avea, îi lipseau cartofii” și „A băgat de 30 de lei motorină și a rămas cu stomacul gol”, sunt câteva dintre reacțiile celor care au văzut clipul.

Pe de altă parte, au existat și persoane care au încercat să găsească o justificare pentru comportamentul șoferului. Unii au afirmat că acesta ar fi recurs la furt din cauza ignorării sale de către vânzătoarea magazinului, sugerând că ar fi fost tratat necorespunzător în calitate de client.

„Păi, se vede că se îndreaptă spre interiorul curții după ce pune sacul în mașină. Eu cred că a vrut să-l plătească, dar doamna de la vânzare nu s-a sinchisit să iasă să-și vândă marfa! Așteaptă ca la peco să-ți bagi singur marfa și să mergi să plătești!”, este unul dintre mesaje.

Momentul încărcării sacului de cartofi în portbagajul BMW-ului SURSA video
Momentul încărcării sacului de cartofi în portbagajul BMW-ului SURSA video

Cu toate acestea, gestul surprins de camera de supraveghere a stârnit dezbateri aprinse cu privire la moralitate și comportamentul în societate, cu mulți condamnând acțiunea și alții încercând să înțeleagă motivele din spatele furtului de cartofi.

„Nu mai spuneți că acel sac de cartofi este plătit și nu furat; dacă era vorba de așa ceva, cei de la magazin nu s-ar mai interesa de filmare și apoi domnul Răzvan, proprietarul magazinului, să nu publice această filmare, nu aș crede. Și nu cred că ați intrat niciodată dumneavoastră la acest magazin, că marfa afară este pusă doar ca să vadă omul; restul sacilor de cartofi sunt acolo înăuntru, de acolo se iau, nu de afară!", a scris Anamaria.

Clipul video a fost retras de pe rețelele de socializare, probabil în urma reacțiilor puternice.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite